Balkan news

Upoznala sam roditelje od svog dečka za 8 mart…

Upoznao sam svoje ljepotice 8. ožujka, bio sam uistinu zabrinut, trebao sam da mi se svide.

Organizirao sam s mamom koja radi u cvjećarnici da napravim buket za njegovu mamu i sestru koji mogu podnijeti jer nemam novca.

Otišli smo, bilo mi je pristojno. A poslije mi je draga kasnije otkrila da više nećemo ići tamo, jer je njegov otac bio uznemiren što sam došla “samo” s cvijećem u njegov dom. ”

 

Dodatni članak:

 

Željko Joksimović se oglasio na društvenim mrežama ne krije sreću zbog kćerke Mine, bravo kćeri

 

Mina Joksimović, koja je sposobnost stekla od oca Željka, svoj prosperitet je priuštila neformalnim zajednicama, a poznati otac je pokazao koliko mu je drago, piše Kurir.rs. Željko je distribuirao zapis o melodiji koju je Mina stvorila, napisala stihove i otpjevala te napredovala u Rusiji. “Ponos! Bravo, tatina naklonost”, napisao je u portretu videa, gdje opažamo kako mediji iz navedenog dijela izvještavaju o Miniju. “Melodija koju sam formirao, komponovao stihove i otpevao, na moje izuzetno zadovoljstvo bilo je neverovatno postignuće! Ovu sam melodiju komponovao i otpevao ubrzo. Trenutno se nalazi na dijagramima i radio emisijama širom Rusije i baltičkih zemalja, baš kao i na TV kanalima. “Nisam pretpostavljao da bi to trebalo čuti tako daleko! Vjerujem i prihvaćam da je Evropa odmah “, rekla je Mina na svom Instagram profilu.

2554369-screenshot-9-ff

https://www.instagram.com/minajokssimovic/?utm_source=ig_embed