Balkan news

Tamara Simov objavila najnoviju sliku na svom tijelu

Dosadašnja suradnica Tara Simov objavila je svoju novu tetovažu na svom Instagram profilu.

Nanosi mastilom nogu, a dodatno je uzela i Tick Toker Milovana Stijovića kako bi je uplašio dok sjedi na sjedalu za tetoviranje.

Prema skici, reklo bi se da tetovaža nije mala, prekrila je cijelo bedro, a evo na što sliči:

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/1006313_image-123986672-10_ff.jpg

Tara inače ima gomilu tetovaža na tijelu, i kako bi trebalo biti očito, oni ih zaista preferiraju i ne prestaje ih dodavati.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/09/1006311_image-123986672-11_ff.jpg

 

Dodatni članak

Dodatni članak

 

U trenutku kad se pojavila na aranžmanu druge demonstracije novog razdoblja showa glazbenih sposobnosti “Zvezde Granda”, Marija Šerifović aludirala je na primarni dan snimanja.

– Prošlo je mnogo dana pa se više ne sjećam, ali shvaćam da je to bilo prihvatljivo. Bili smo ozbiljni i bit ćemo znatno stroži zbog toga što se prijavilo 200 kandidata i zapravo ne postoji zahtjev da normalan pojedinac odvoji vrijeme od ljudi koji su prihvatljivi – odgajao je vokal, a zatim je aludirao na pojavu Svetlana Ceca Ražnatović u žiriju.

– Prošlo je ugodno, u nekoj pristojnoj energiji. Jedva čekam pogledati emisiju, kod kuće, s kokicama. Cecu poznajem 15-20 godina, mama znatno više. Njih dvije su, po ideji stvari, sve bliže, međutim otkrit ćemo u kojem će se odnosu odvijati naš odnos.

Kad su je upitali zašto ne prati Cecu na Instagramu, Marija je odgovorila:

– Ne pratim je s obrazloženjem da među nama nema povezanosti. Samo pratim 38 pojedinaca, a to je za mene tona. Ne mogu se nositi sa širokim rasponom insta-briga.

screenshot-4