ZABAVA

SIN MI JE JAVIO DA IMA NOVU DJEVOJKU

SIN MI JE JAVIO DA IMA NOVU DJEVOJKU, KAD MI JE POSLAO SLIKU NJENOG LICA, NOGE MI OTKAZALE

 Nakon toliko vremena, NIJE MOGUĆE DA MI SE OVO DESILO

 

 

BONUS ČLANAK: Schwarzenegger je dugo skrivao ovog sina a sada je otvoreno ponosan na njega

Austrijski moćnik svom je vanbračnom sinu čestitao rođendan na društvenoj mreži Instagram.

U posljednjih nekoliko tjedana, tri sina Arnolda Schwarzeneggera proslavila su svoje rođendane. Patrick je 18. septembra napunio 27 godina, Christopher je 27. septembra proslavio 23. rođendan, a samo pet dana kasnije i treći Schwarzeneggerov sin također je napunio 23 godine.

Kako je to moguće? Dakle, njegovi mlađi sinovi imaju različite majke. Joseph Baena, koji se rodio samo nekoliko dana nakon Christophera, sin je Mildred Baena, kućne pomoćnice s kojom je Schwarzenegger imao izvanbračnu vezu.

photo : instagram

Da je Schwarzenegger imao vanbračnog sina, javnosti već dugo nije bilo poznato, prvi put je o Josephu javno progovorio tek 2011. godine, tjedan dana nakon što su on i Mario Shriver objavili da se razvode nakon 25 godina braka. Pored dva sina, u braku su rođene još dvije kćeri.

Sada su otac i sin u dobrim odnosima, između ostalog, dijele ljubav prema bodybuildingu. “Svaka čast”, čestitao je Schwarzenegger Josipu rođendan, “sretan sam što pratim vaš napredak u treningu, radu i u svim oblastima vašeg života. Jedva čekam da vidim kakva će biti budućnost. Volim te!”

Uz sličnu ljubavnu čestitku, Joseph se prisjetio očeva rođendana u julu. Objavio je fotografiju s njim dok je bio dječak i pored nje napisao: “Sve najbolje mom ocu! Vi ste i uvijek ćete biti ‘broj jedan’.”

Leave a Reply