NOVOSTI

Prilagodite se suprotnom iz dana u dan

Svako malo, vjerojatno svi imamo nekoliko pitanja o našoj vezi. U svakom slučaju, kako bismo stvarno mogli znati je li naša veza zaslužna za pucanje? Kako bismo mogli shvatiti da je pojedinac zapravo ono što trebamo? Pregledajte ovaj članak i zapitajte se “Pridržavamo li se ovih načela?” Na taj ćete način znati je li vaša veza čvrsta ili ne i pobrinuti se za probleme sa svojim suučesnikom ako ih ima.

1. Vjerojatne dogovore možete ispitati tihim tonom

U slučaju da se ne možete zajedno pripremiti za budućnost, svi vas napori čine nesigurnim i ne možete razgovarati ni o čemu bez ratobornosti, ne povjeravate se jedni drugima. Takav odnos nema budućnosti. Uključuje vrijeme prije nego što se nešto dogodi što će potaknuti razdvajanje. U pristojnoj vezi suučesnici se bez straha suočavaju s budućnošću i napuhani su za nju.

2. Vaša su jamstva izvorna

U zdravoj vezi saučesnici imaju osjećaj sigurnosti i vjeruju jedni drugima. U svakom slučaju, bismo li mogli razgovarati o povjerenju u slučaju da se oni ne sjećaju što su rekli i zajamčili? Kako bismo mogli ovisiti o takvoj osobi? Ključno je da uvažavate osjećaje i želje svog suučesnika i da ne garantirate ono što ne možete zadovoljiti.

3. Ne kontrolirate jedni druge

U sjajnim vezama, pojedinci nemaju pretjeranu potrebu kontrolirati život svog suučesnika i ne forsiraju im svoje perspektive. Ta se sklonost može uklopiti sa stresom, no istinsko objašnjenje je njihova žudnja da sve kontroliraju. Svaki suučesnik ima svoja ograničenja i slobodne aktivnosti i to je razlog zašto su fascinantni jedni drugima.

4. Prilagodite se suprotnom iz dana u dan

U slučaju da oboje imate svoje sklonosti i da ne možete otkriti trgovinu ili jednostavno nemate želju za pokušajem, takvo svakodnevno postojanje ne može biti ugodno. Pojedinci koji se međusobno gledaju neprestano će otkrivati ​​ravnotežu tako da se njih dvoje osjećaju dobro.

5. Vaš život ne sliči na beskrajnu dramatizaciju

Vaš život ne može biti miran i lijep u slučaju da ne dobijete priliku za razgovor sa svojim suučesnikom, u slučaju da općenito trebate razmišljati o tome što se događa i u slučaju da ne znate koja će vaša aktivnost izazvati suze i tišinu. Ovo ponašanje svojevrsna je kontrola. Pojedinci koji se vole ne koriste ove strategije i nikada ne prikrivaju svoje osjećaje.

6. Drago vam je jedno zbog drugog

U slučaju da ne možete prepoznati postignuća svog dragog, to podrazumijeva prepirku, nezadovoljstvo, nisku neustrašivost i čežnju za kontrolom svega u vašoj vezi. U radosnim obiteljima pojedinci iskreno navijaju za pobjede jedni drugih i preporučuju ih, bez obzira na to koliko bi oni mogli biti nematerijalni.

7. Briga za redovite planove

U trenutku kada vam nije bilo stalo do emocija suučesnika, nećete mu biti sigurni da ćete mu reći o razlici u planovima. Možda čak i raspoloženje ubijete vaš telefon bez da dobro razmislite. U svakom slučaju, u pristojnoj vezi suučesnici shvaćaju da se događaju krize i neće pokušati ne razgovarati sa suučesnikom o planovima koji su ispali loše. Isto tako, oni se ne ustručavaju suprotstaviti raspravi i prigovorima iz razloga što su zajednički planovi odgođeni i u svjetlu činjenice da se raspravi može izbjeći.

8. Vaše aktivnosti nakon prepirke

U slučaju da obično uzimate u obzir osjećaje suučesnika i vodite računa da ih ne povrijedite dok se borite, vaša je veza uistinu čvrsta. Nitko nije siguran u sukobe, međutim pojedinci koji se vole neće naštetiti i izbrisati jedni druge. Moraju utvrditi tvrdnju: pokušavaju shvatiti perspektivu i položaj suprotne strane.

9. U vašoj vezi nema prostora za zavist

Zavist se iznova pretvara u fiksaciju, a pojedinac u despota koji svog suučesnika smatra svojim vlasništvom. Ona ga osramoti ne povjeravajući mu se, neprestano tražeći pojašnjenja i tjerajući ga da živi u strahu od nezadovoljstva svog željnog suučesnika. Takav je život doista neugodan. Možete biti zavidni na pratiteljima, članovima obitelji i interesima vašeg suučesnika, možete izazvati scene i uzrokovati da se vaš suučesnik osjeća odgovornim, no uvelike je poboljšano vjerovanje onome koga volite.

10. Pokušajte ne kukati zbog svog suučesnika

Rijetko je prihvatljivo u slučaju da ne možete razgovarati sa svojim suučesnikom i početi kukati zbog toga svojim suputnicima. Općenito možete reći da se vaša veza uništava i da ste uznemireni, no ipak radije ne biste brinuli o poslu. Pretvorit ćete se u nezadovoljnika koji se dosljedno griže o svojoj beznadnoj sudbini i groznom životu – ili možete pokušati promijeniti.