Balkan news

POGLEDAJTE STA JE DARKO LAZIC IZJAVIO NAKON NESRECE

Sramota Darka Lazića bila je primarna točka prošlog tjedna u Srbiji i okrugu.

On je završio u žarištu sramote kada je završio u skrbništvu zbog samovažne vožnje, ko * aina i pića? Vokal će se pridružiti emisiji o poznatom “Debut – Weekend Special” i pričati stvarno o svemu što se dogodilo.

Fotografija: Printscreen Pink.rs

Podsjetimo, Darko Lazić jamčio je da nije konzumirao egomanije u noći kada je zarobljen nakon što je podivljao na magistrali. Isporučen je, a nakon toga je priznao da je pio alkohol i vozio bez dozvole, ali ne i da je koristio psihoaktivne tvari pronađene u njegovoj krvi.

– Zapravo je tako da sam bio pozitivan na kokain, a nisam ga konzumirao! Pod pretpostavkom da sam sam uzimao lijekove, sigurno nikada ne bih mogao namjerno pristati da mi se uradi test! Nedvosmisleno sam pomogao policiji u svjetlu činjenice da sam shvatio da nisam ništa uzeo. Glavno inteligentno pojašnjenje načina na koji mi je još jedan pronađen u krvi je da mi ga je netko ispraznio u piće ili da sam pio iz čaše druge osobe! Na taj rođendan mi je bilo dosta nepoznatih pojedinaca… – priča Darko i otkriva zašto je te večeri pio:

– Bila sam obeshrabrena u svjetlu činjenice da je Barbara tražila da se malo odmorimo od veze… Zbog toga sam svoju tugu liječio alkoholom. Popio sam par čaša, što je test pokazao, imao sam 0,91 promila likera u krvi. To vrijedi i u tom smislu nemam problema s time da se to doznaje, ali priče o dro* su doista lažne, kao i da sam se drsko ponašao u sjedištu policije. Zapravo, bio sam običan i pomagao sam policiji.

Iako je policija potvrdila da Lazić od 2013. godine nema vozačku dozvolu, Darko se legitimira time da je u međuvremenu prošao vožnju u inozemstvu.

– Imam vozačku dozvolu, pokazat ću je. Jednostavno nisam smislio kako to preuzeti – tvrdi Folker.

Lazić je u posljednjih devet godina počinio 16 kaznenih djela i prometnih kaznenih djela, među kojima i ono iz listopada 2018., kada se jedva izvukao živ. Nakon još jednog prekršaja, tvrdi da se konačno probudio.

– Iskreno žalim za svakim prekršajem koji sam počinio, jamčim da se više neće ponoviti. Bio sam izvan baze, ali što se drugo ima raditi, živ sam čovjek. Trenutno pazim da mi se takve stvari nikada više ne bi smjele dogoditi kako ne bismo izdržali ni ja ni bilo koja druga osoba u špici – kaže Folker.

Darko je kažnjen sa 200.000 dinara, što je najveća kazna koja se može dobiti za vožnju pod utjecajem alkohola i lijekova. Isto tako, dobio je zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora platiti još 10.000 dinara.

– Sve ću platiti na vrijeme, ne skidam se s rezultata razmetljivog ponašanja – završava priču Lazić.