Balkan news

Pogledajte kojim znakovima zodjaka mladi mjesec donosi sreću a on danas nastupa

Energija ovog mladog Mjeseca bit će vrlo pozitivna i ispunjena srećom, a naznaka Lava gdje boravi pobuđuje unutrašnju snagu, samopouzdanje i potrebu za ostvarenjem želja. Na tri znaka posebno će utjecati mladi Mjesec u Lavu, 8. augusta, provjerite jeste li među njima!

Mladi Mjesec u znaku Lava dolazi nam u sjajnom sjaju. Svaki novi mjesečev period mladog mjeseca pomaže nam da se prisjetimo nove energije, zadovoljstva, pozitivnih promjena i potiče nas da nastavimo dalje, do novih trijumfa. Javlja se istovremeno s otvaranjem kapije Lavova vrata i vlada natprirodni niz brojeva 8 – 8!

Nebeski proroci skreću pažnju na to da će energija ovog mladog Mjeseca biti vrlo pozitivna i obilna, a naznaka Lava u kojoj boravi pobuđuje unutrašnju snagu, samopouzdanje i potrebu za ostvarenjem želja.

Evo 3 znaka da će mladalački Mjesec u Lavu imati najpozitivniji uticaj 8. avgusta:

Ovan

Euforičan mladenački Mjesec u znaku Lava podržava maštovit rad, kreativnu motivaciju i osjećaj stila. Očekuje vas novi početak pun iskrenog entuzijazma. Trenutno ćete se zaista posvetiti idealnom načinu života.

Nulti u ono što volite, ono što vam je zaista potrebno da uložite resurse u svoje veze, težnje i očekivanja. Uključite se u planove i pothvate koji vas zadovoljavaju s puno uzbuđenja, volje i neumorne inspiracije. Stvorite i razvijajte svoje blaženstvo.

Mladi Mjesec odlikuje vaše sposobnosti i mašta, pa budite spremni u blizini ili postavite cilj za nešto važno. Usamljena stvar koja vas može malo uznemiriti su vaša sredstva, ali čak i to je prolazno.

Ovo će biti zaista sjajan period za Ovna – pun energije i dostignuća!

Zloćudnost

Mladi Mjesec u Lavu Raku stiče zadovoljstvo i napreduje u polju novca. Ovo sadašnje vrijeme najbolja je prilika da razmislite u šta ćete staviti svoj novac kako biste kasnije unijeli dodatni novac. Razmislite kako možete ostvariti plaću od svojih poklona.

Zamislite nove poslove, poduhvate i poslovne težnje – možete postići sve što vam je potrebno, jednostavno postanite dinamični.

Očekuju vas značajne nagrade i nagrade. Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu osmu kuću i podsjećaju vas da uložite više energije sa svojim pratiocima ili porodicom.

Značajno je ne dopustiti da ljubav potraje zbog posla, a uz slučaj da otkrijete ravnotežu, sve će to biti izvanredno.

Mladi mjesec vam zaista predstavlja hrpu karme u pogledu gotovine, pa razmislite oprezno o tome kako iskoristiti nove novčane okolnosti.

Vaga

Mladi mjesec u Lavu dobro će utjecati na vaše veze, posebno na polje druženja. Moguće je da ćete kasnije sresti neke značajne pojedince koji će vam mnogo značiti, ali vam mogu i predstavljati poticaj za rast u sve većoj mjeri.

Imat ćete izvanrednu privlačnost, pa su moguće promjene na polju obožavanja. Jupiter i Saturn na vašem mjestu obožavanja i osjećaja donose sklad, nova interesovanja, fascinantne smetnje.

Osjećate se zadovoljno, koncentrirate se na dobre perspektive. Ovo je vrijeme harmonije, pa vas očekuju neobična postignuća na poslu u slučaju da ste kooperativna osoba.

To je sretna prilika da se posvetite slobodnoj aktivnosti ili igri – razmislite o isprobavanju kursa koji vam može pomoći pri stvaranju.