Balkan news

Pogledajte koja to biljka donosi pare u vaš dom

Možda su najpoznatiji feng shui iscjelitelji negativnih energija u kući raskošne zelene biljke koje će donijeti nadahnjujuće tonove, a uz to i obilje.

Prema nekoliko uvjerenja istočnih instruktora, postoje postrojenja koja obitelji donose više novca, nedvosmisleno uvlače energiju obilja i napretka.

Prihvaća se da prisutnost pogona s gotovinom u sobi pozitivno utječe na poslovanje i donosi vlasniku superiornu plaću. To je razlog zašto su nevjerojatna odluka za radna mjesta, a u nekim se azijskim zemljama čak prenosi s jednog doba na drugo.

Stručnjaci za Feng Shui pojašnjavaju da praktički svaka ljupka, zelena, živahna biljka može biti biljka gotovinom s obrazloženjem da je utjelovljenje u prihvatljivoj energiji koju proizvodi.

Unatoč tome, možda su se najslavnije biljke koje prihvaćaju za dobivanje gotovine poboljšale

Japansko drvo, dolarsko drvo, parač, krasula … nazivi su za biljku Crassula koja hvali.

Stablo gotovine ili krasula započinje s prostora Južne Afrike. Ime je dobilo po ovalno oblikovanim listovima koji izgledaju poput novčića, sastavlja mjesto Burze biljaka.

Ima mjesto s ukusnim biljkama (lišće je punasto, čuva vodu). Može doseći visinu do 3 m, iako su takvi primjeri prilično neobičniji. Krasula cvjeta tijekom hladnijeg doba godine, sve do proljeća, malim bijelim cvjetovima.

Prljavština na kojoj bi se trebalo saditi ekvivalentna je pustinjskoj flori i različitim sukulentima (40% pijeska, 20% šumskog humusa, 20% procvjetalog tla, a ostatak sitna stijena, perlit, lomljeni blok).

Feng shui je biljka koja donosi novac

Kao i većini sukulenata, potrebna je zimska kiša (listopad-travanj) kada biljku treba zalijevati s toliko vode koliko se stvarno moglo očekivati, 1-2 puta tijekom hladnijeg doba godine. Temperatura tijekom tog razdoblja ne bi smjela pasti ispod 0, s obrazloženjem da će se biljka smrznuti, no po mogućnosti je oko 10 ° C. U slučaju da biljkama ne možete dati ove uvjete, mogu biti tople tijekom hladnijeg doba godine. U tom je trenutku zalijevanje dodir više uzastopno.

Ne treba mu ogroman lonac, no u slučaju da mu damo veći lonac uz dodatnu brigu, karanfil će brže napredovati.

Kao što je naznačeno starim kineskim feng sui postupkom, biljka bi trebala biti postavljena na ispravnu stranu prednjeg ulaza u kuću u sjevernom ili sjeverozapadnom dijelu. Biljka ima temeljna ulja koja povećavaju psihološku i stvarnu spremnost čovjeka i donose njegove psihološke i stvarne sposobnosti.