Balkan news

Pogledajte koja ste vi ličnost na osnovu izbora leptira

Ovo je osnovni, ali čudan test koji ovisi o unutarnjem umu čovjeka.

Odabirom leptira u kojem ste uživali od početka, nesvjesno pokazujete kvalitete svoje osobe.

Test je također fascinantan s obzirom na činjenicu da vaš unutarnji um postiže više od svjesnih osjećaja.

Na ovaj način odaberite leptira koji vam se najviše sviđa i pogledajte ispod što vaša odluka podrazumijeva.

Odaberite leptira i upoznajte se sami sa sobom.

Leptir broj 1

https://novi.ba/storage/2021/07/31/thumbs/61054f19-6334-4ac2-91b3-20bb0a0a0a64-leptir-690x480.jpg

Vi ste otvorena osoba, vjerujete u pojedince. Klima voli razgovarati s vama, privlačite ih, slično izvoru svjetlosti. Za vas se može bez sumnje reći da ste ugodna osoba.

Dodatni  članak

Vijest da se Radiša Trajković Đani i njegova druga značajna Slađa odvajaju nakon 25 godina braka odjeknula je u društvu. Iako je par u posljednje vrijeme odbio ove optužbe na Folkerov rođendan, stvarnost je po svemu sudeći jedinstvena.

Slađa je navodno odlučila prekinuti brak i više ne mora izdržati aktivnosti vokalista. S odlaska u kasno proljeće kontaktirala je pravne savjetnike kako bi isplanirali sve kako bi im brak bio odmah okončan.

Najučinkovitija metoda za uvjeravanje sebe da vježbate

– Slatka je jadna i obeshrabrena, djeca je pokušavaju nasmijati, međutim to nije strašno. Nije vjerovala da će se to dogoditi. Motiv zašto se odlučila razdvojiti jest taj što je Gianni posudio ogromnu količinu novca nekom čovjeku koji nije njihov prijatelj, ali ipak suradniku. Otišla je duboko i doživjela mentalni slom. Ona se stalno bavi novcem, dok ga Gianni rasipa. Da nije nje, potrošili bi sve za vrijeme krune – kaže žarište za medije.

U svakom slučaju, ovo nije prva prilika da je taj Gianni izazvao probleme. Umjetnik je prošle godine sa Slađom otišao na godišnji odmor u Hrvatsku, no ipak je tamo nastala prava sramota kada je unosio previše pića, što njegova bolja polovica ne bi voljela podnijeti. Pokazala ga je izvan normalnog prostora za pretjeranu količinu promila. Bez obzira na to, ni tu nije stao, a sada je u javnosti poznato da je Đani nekoliko puta potkopao Slađu.

– U svakom braku postoje poteškoće, ipak Slađa i ja, nikad se nije dogodilo da jedan dan nismo razgovarale. Bilo, prošlo. Bilo je, nije se više dogodilo. Dvaput razmislim o tome, očito dvaput razmislim o tome, ali još pijan, što ćeš učiniti. Nije me moglo biti manje briga. Zvao sam Miloša da me spasi. Pokušajte ne ponavljati istu stvar, nemojte potkopavati svoju drugu osobu. Svatko bi možda želio imati takvu damu – rekao je svojedobno Gianni u emisiji “Debi – specijal za vikend”.