Balkan news

Pogledajte ko stiže u Zadrugu 5

Zasad je kreacija proglasila prolaz Mikija Đuričića u “Korisno”. Kristijan Golubović i Kristina Spalević naveli su da će ući u petu sezonu, međutim oslanjajući se samo na preduvjet da uđu zajedno. Sanja Stanković nije isključila priliku za povratak stvarnosti.

Zasad su Saška Karan i Zoki Šumadinac proglasili svoj ulaz putem neformalnih organizacija. Nema sumnje da će obojica za gledatelje postaviti pravu emisiju.

Kolumnist Pink TV-a izjavio je putem medija temeljenih na webu da bi mladići i djevojke zapravo mogli biti neophodni za TV dramu bez scenarija. Kao jednog od njih naveo je Nemanju Milovca.

– Zadruga 5 dovest će najrazličitiju skupinu kandidata. Pretpostavlja se da je to dio novih korisnih pojedinaca – napisao je kolumnist u prikazu fotografije.

Nemanja je slučajno model, bavi se sportom, a diplomirala je financijska pitanja. Prošle je godine proglašen njegov ulazak u istinu. Tada je u tom trenutku izrazio da mu je cilj napredovati i predstaviti se gomili u najidealnijem svjetlu. On iskorištava priliku da se posvađa pa je spreman ući u bijesne bitke sa budućim ravnim prijateljima.

Pola mjeseca prije, Nemanja je Dušici Jakovljević prenio fotografiju na neformalne organizacije i na tom događaju izjavio da želi ući u petu sezonu.

https://www.instagram.com/p/CRPan0qgHmd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=85788fc9-48f8-4b78-a8ab-b2b05fc2b3f3