Balkan news

Pogledajte ko je nazvao Milicu Kemez u studiu i rasplakao je

Primarni promatrač u večernjim satima želio je dočekati večerašnje posjetitelje i obratiti im se:

Možda želim poželjeti dobrodošlicu najvatrenijem pojedincu u studiju, a to je Matora. Ona nije igrač stvarnosti, sve radi srcem, sve dok ne nanese štetu sebi, poplavi, izvede je van. Sretan sam što je Milica dobila kuću, međutim nemam ni najmaglije ideje na kakav je entuzijastični slom naišla, prošla je dva dana u Zadruzi, jadna je, bila je tužna od prvog do posljednjeg dana , progonila je Boru, učinila ga ludim, nije je mogao zaštititi od Švicarske i Bujanovca. Pojedinci žive u gradu, najbolje je da su vam dali imanje na Dedinju, pa ste potpuno ispunjeni. Je li točno reći da je u ovom trenutku ispunjena? – upitao je promatrač Milicu.

Sjećam se ovakvih žena, koje zovu da kažu da je netko jadan i da se snalazi u tim stvarima, otkrio bih joj početak i kraj, smislila je kako da me odveze uz zid, to su neuobičajene okolnosti da dobiju ovakve primjedbe, nepogrešivo je jadna. Nemam pojma zašto sam neetičan, s obzirom na činjenicu da sam radio u Švicarskoj … A u slučaju da jesam, iz kojeg razloga me stavljaju na oslonac sramote? Osoba koja je besprijekorna neka baci kamen. Bio sam umoran od obrane. Shvaćam da pojedincima šteti moj izgled, šteti ih način na koji ne ličim na unesrećenog – rekla je Milica.

Trebala bi se sramiti kako se ponaša prema promatračima, viđena je Milica Kemez, ali i drugi, nisam je uvrijedio zbog ovakvog razgovora – nastavio je promatrač.

Nije bilo sreće da sam dobio nešto jadno i da nisam bio u pravu, pa što? Dopustite mi da ispunim kao užasan model! Preselila sam se, nije me imao tko poticati, nisam imao nikoga savjetovati da vidi vrijednost u sebi, mislio sam da sam najinteligentniji! To je razlog zašto moram imati sve kroz svakodnevni život, dati sve mladima. Bijesan sam i ne obraćajte mi se u večernjim satima – borio se Kemez i plakao.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/08/milicak.png

 

Niste ni u kojem slučaju jedini koji je ostao bez staratelja, dodatno sam ostao mlad bez staratelja, pa nitko nije vidio kako udaram glavom o razdjelnik i izdržavam – rekao je promatrač.

To je razlog zašto moram distribuirati knjigu, budući da do tog trenutka neću imati mogućnost zaustaviti ovu temu, budući da imam različite karakteristike, mislim da je puno više stvari koje sam pokazao, moram pohvaliti i sama, povremeno vjerujem da sam luda – rekla je Milica.