Balkan news

Pogledajte ko je Mahir, Marija se oglasila i rekla pravu istinu o njemu

Marija Šerifović rekla je prošle godine “Ovo je pobjednik”, a sada je pomogla mnoštvu da se toga sjeti distribucijom videozapisa koji se nije sjećao.

Upravo završeno rivalstvo Zvezde Grande nastavilo je duže nego protekle sezone, a bilo je toliko bezbrojnih intrigantnih minuta i uznemirenosti da su mnogi bili zapostavljeni.

Marija Šerifović odlučila je pomoći okupljenima da se jednog prisjete, a to je bilo drugo kada je Mahir Mulalić odsvirao melodiju “Ne vjeruj mi noćas”. Kako se to u stvarnosti kontinuirano događalo u opoziciji, pojedinci iz žirija međusobno se posmatraju, obraćajući pažnju na nadarenog umjetnika, a nakon toga Marija postiže nešto što nije često običaj …

Recite nježnim tonom: “Ovo je pobjednik.” Sada je mainstream Mara odlučila započeti Instagram pomalo “vremenskom mašinom”, a u opasku je dodala “Sve uzevši u obzir, dobro sam rekla”.

Da vas podsjetimo, Mahir je u superfinalu slomio Isaka Šabanovića, kojeg su brojni pojedinci na stvarnom početku opozicije poznavali kao “pobjednika”. Isak kaže da je uglavnom zbog toga shvatio da neće pobijediti, komponuje Lepa I Srećna.

https://www.instagram.com/serifovic/?utm_source=ig_embed&ig_rid=04436fda-e064-4617-9dfa-f7527d35e20c