Balkan news

Pogledajte kako danas Ezel izgleda

Budući da je preuzeo ulogu Ezela u turskoj seriji sličnog imena, Kenan Imirzalioglu nepogrešivo je očarao pojedince privlačnijeg spola.

Njegov život obožavanja neprestano se objašnjavao, a nakon toga je pročula vijest da je Kenan očaran.

Korak po korak upute za uzbuđenje

Slavni Ezel vjenčao se sa svojom suradnicom Sinom Kobal 15. svibnja 2016. Tog su dana dame po cijelom planetu plakle poput pljuska budući da je ovaj izvanredni kušač napokon “dobio”.

Popularni turski zabavljač i njegova bolja polovica postali su staratelji prošle godine.

https://novi.ba/storage/2020/08/07/5f2d01d4-9b9c-4d06-8681-02190a0a0a64-images.jpg

Dodatni članak

U trenutku kad se pojavila na aranžmanu druge demonstracije novog razdoblja showa glazbenih sposobnosti “Zvezde Granda”, Marija Šerifović aludirala je na primarni dan snimanja.

– Prošlo je mnogo dana pa se više ne sjećam, ali shvaćam da je to bilo prihvatljivo. Bili smo ozbiljni i bit ćemo znatno stroži zbog toga što se prijavilo 200 kandidata i zapravo ne postoji zahtjev da normalan pojedinac odvoji vrijeme od ljudi koji su prihvatljivi – odgajao je vokal, a zatim je aludirao na pojavu Svetlana Ceca Ražnatović u žiriju.

– Prošlo je ugodno, u nekoj pristojnoj energiji. Jedva čekam pogledati emisiju, kod kuće, s kokicama. Cecu poznajem 15-20 godina, mama znatno više. Njih dvije su, po ideji stvari, sve bliže, međutim otkrit ćemo u kojem će se odnosu odvijati naš odnos.

Kad su je upitali zašto ne prati Cecu na Instagramu, Marija je odgovorila:

– Ne pratim je s obrazloženjem da među nama nema povezanosti. Samo pratim 38 pojedinaca, a to je za mene tona. Ne mogu se nositi sa širokim rasponom insta-briga.

screenshot-4