Balkan news

POGLEDAJTE GDJE JE OTISAO MILAN STANKOVIC

Milan Stanković danas smatra da su mu klaustar i vjera njegova potreba. Onaj koji je svojim glasom punio klubove izvukao se s javne scene iz medija i neformalnih organizacija, te otkrio osjećaj sklada u povjerenju.

Milan Stanković je za vrijeme Uskrsa posjetio manastir Hilandar i Svetu Goru, ondje zapravo ulaže svoju energiju u povjerenje i molbu.

S prijateljima je na “Instagramu” podijelio kadrove iz Grčke i vjerske zajednice Svete Gore.

Milan Stanković

Umjetnik Milan Stanković nedavno je govorio o vjeri i to slobodno:

Milan Stanković

– Kako bi bilo da krenemo sa spasonosnom molitvom iskrenog Isusova srca, što je put do prevladavanja unutarnjih prostora, za suzdržanost, upoznavanje Boga, sebe i stvarnosti. A poslije floskule i zezanje neće nam puno značiti. Tada ćemo, u tom trenutku, zapravo htjeti slaviti, a ne biti sramni kada naša obitelj ode u klaustar. Molim te da se u početku osvijestiš, ispričaš i složiš se s Bogom, da se povremeno izvučeš iz prolaznih i nebitnih stvari. Od mjerenja preživjelih do ukupnosti života. To su moje želje pojedincima – rekao je u posljednje vrijeme Stanković, koji ga je, čini se, drastično preobrazio.

Dodatni Clanak:

Povišeni kolesterol vrlo je vjerojatno najpriznatiji medicinski problem, a u slučaju da se ne liječi može izazvati značajne neočekivane probleme.

Prikladno prilagođena prehrana ključna je za općenito dobrobit, kao i za održavanje idealne razine kolesterola u krvi. Stručnjaci potiču da se stvarno usredotočite na doručak. Idealno je započeti dan zobom, a blagotvoran učinak đumbira na nju je značajan za kontrolu povišenog kolesterola.

Pregled proveden u Velikoj Britaniji, koji je uključivao 60 pacijenata s visokim kolesterolom u krvi, pokazao je da glavnih 5 grama đumbira dnevno smanjuje razinu kolesterola za 17%. Slično je moćan u novoj strukturi i prahu, a posebno je održiv u mješavini s krastavcem i limunom.

Potrebni pričvršćivači za piće:

5 komada krastavca
3 komada limuna
3 komada đumbira
kipuće vode

Svaki fiks stavite u šalicu i prelijte kipućom vodom. Ostavite 10 minuta i nakon toga popijte.

Visoki kolesterol u krvi stvara neke probleme s kardiovaskularnim okvirom, što stvara rizik zatajenja dišnog sustava i moždanog udara. Priroda je tu da nam da različite stručnjake za oporavak, a logično je dokazano da jedan napitak može smanjiti razinu kolesterola.

Đumbir – korijen koji se progresivno rješava u pametnoj dijeti i društvenim lijekovima. Korištenje đumbira ima različite medicinske prednosti: dalje razvija procesnu i gastrointestinalnu mikrofloru, ubrzava probavu i izbacivanje otrova, a dodatno je vrijedan i kod prehlade, hajduka i gripe, kao i kod anticipacije koronarne bolesti.

Istraživači iz Velike Britanije režirali su koncentrat u kojem je sudjelovalo 60 pacijenata s visokim kolesterolom u krvi. Svaki od njih je stalno uzimao nešto poput 5 grama đumbira, što je dovelo do smanjenja razine kolesterola za 17%.

Đumbir se pokazao jednako uspješnim, kako u prahu, tako iu novoj strukturi. U oba slučaja je do te mjere da se zalije zagrijanom vodom, ali ne smije biti vruća i s mjehurićima. Dajte da odstoji i dobit ćete izvanredan napitak za niži kolesterol.

Stručnjaci su dodali da možete postići znatno utemeljeniji učinak pod pretpostavkom da se odreknete negativnih obrazaca ponašanja tijekom vremenskog okvira detoksikacije s napitkom od đumbira, dodate aktivan rad i imate pristojnu rutinu prehrane s bilo kojim brojem novih proizvoda iz tla koliko bi bilo razumno.