ZANIMLJIVOSTI

NIKAD NEĆETE POGODITI TKO JE OVA PJEVAČICA PORED ŠABANA ŠAULIĆA

Mnogi su plakali i plaču za gospodarom muzike ljudi, unatoč činjenici da je prošlo puno vremena, a još je teško uhvatiti se u koštac s onim što ga je snašlo i da ga više nema. Bio je najbolji izbor među svojim suradnicima, suputnicima, gomilom, bilo kojim mjestom iz kojeg je došao, svi su ga njegovali i od srca mu olakšavali svako mjesto na kojem se pojavio. Šaban je bio na prihvatljivoj nozi s brojnim dramama, i bez obzira na to je li bio s nekim, nikad to nije slobodno komunicirao, pa je prešutio takve stvari.

Točnije, popularna vokalistica Nada Topčagić jednom je razgovarala o svojoj vezi i priznala je da je shrvana kad je čula informacije o njegovoj smrti, budući da ju je obožavala bez sumnje i na temelju toga da su imali ugodnu vezu. Oboje su dugo bili suputnici i sudjelovali su u veselom slavljenju i druženju, a Nada je odlučila otkriti jednu priču koja će je stalno podsjećati.

Konkretno, oboje su često nastupali zajedno, a kad su imali izložbe u Europi, nije bilo skromno putovati, pa su odlučili odvesti samo jedan roadster iz Milana u Beč. Budući da je spremište bilo malo za četvero ljudi, savjetovao je ostalima da Nadu puste da se odmara poput žene u kupeu i puste sve da se voze vlakom. Ništa ne govori da ona općenito plače kad se toga sjeti i kada o tome ponovno razgovara s obrazloženjem da ju je neprestano osiguravao i dosljedno držao kao svoju mlađu sestru.

 

BONUS ČLANAK: OVAKO ĆETE NAJLAKŠE SMRŠATI

Jeste li ikada pitali zašto se masno tkivo najviše nakupi u određenom dijelu vašeg tijela? Nauka kaže da se širenje masti identificira sa određenim sklonostima blagostanja, a slučajno da znate zašto se najviše udebljate u srednjem dijelu ili bedrima, pomislit ćete da je jednostavnije odabrati rutinu prehrane i vrstu aktivnosti to će vam pomoći da postanete mršaviji.

Evo pet najosnovnijih regija na tijelu i kako nastaviti:

1. Područje grudi

Masno tkivo se najviše sakuplja na sredini regije, leđima, ramenima, grudnom području i na rukama do laktova. Razlog nije ispravna prehrana i odsustvo aktivnosti. Sadašnje promjene u prehrani koje uključuju unošenje 500 do 1000 kalorija svaki dan, vježbajte 30 do sat vremena pet puta tjedno, a kardio vježbanje (vožnja biciklom, energično šetnje) bit će idealno. Radite u pokretu koji vam nije teško da razgovarate s drugom osobom.

Uključite aktivnosti na području grudi, na primjer, sklekove, trbušnjake, sklekove, ekspanzije i tako dalje.

2. Područje srednjeg presjeka od pupka i lumbalnog dijela leđa

U slučaju da se u predelu želuca udebljate najviše, to može biti pokazatelj ekstremnog rada hormona pritiska kortizola. Pokušajte jesti zdravo kao što se moglo očekivati ​​u datim okolnostima, jedite gomilu vlakana, hranjivih sastojaka, minerala uz kombinaciju aktivnosti koje uključuju strategije za jednostavniji pritisak na rukovodioce, na primjer, jogu i pilates.

U slučaju da vam se, opet, želudac neprestano povećava (bez prisustva masti na leđima), to bi moglo biti zbog problema s disanjem ili nerazumnog korištenja alkoholnih pića. Smanjite prijem alkoholnih pića ili posjetite stručnjaka u slučaju da imate poteškoća s opuštanjem.

3. Zona srednje regije od grudi i cijelih leđa