Viralno

Komentari samo pljušte, SVAKA ČAST! DEA ĐURĐEVIĆ SE POTPUNO OPORAVILA, USLIKALA JE SVOJU RUKU, EVO KAKO SADA IZGLEDA

Poznata voditeljica Dea Đurđević se nakon saob,raćajne nez.gode koja se desila nedavno postepeno oporavlja terapijama koje podnosi veoma, veoma dobro.

Uz mnogu podršku njenih fanova, Dea nije posustajala i uspjela se oporaviti.

Kroz svoj slučaj ljudima upućuje poruke ukazujući na pravu vrijednost života. Tako je prije dva dana na Kopaoniku održala govor i na Instagramu objavila sliku uz opis: ” Zadatak javnih ličnosti je da svojim primjerom ukažu na važnost poštivanja propisa. Svakome može da se dogodi nesreća koja se desila meni. Zato, pazite! Čuvajte svoj i tuđi život.”

BONUS ISPOVIJEST:

“Žena je ostavila mene i našu četverogodišnju djevojčicu i otišla u inostranstvo sa ljubavnikom. Samo mi je rekla da već duže vrijeme ima ljubavnika, da njih dvoje traže posao u inostranstvu, planiraju odlazak i da taj dan idu. Isti dan je otišla. Ajde ja ću se oporaviti nekako, valjda ali što je svom djetetu to uradila? Kako će ona podnijeti to što joj je majka tek tako otišla iz života?

Blokirala me je svuda, promijenila broj, njeni roditelji i društvo nezainteresovani, ne mogu da je kontaktiram. Ćerka me svakodnevno ispituje gdje je mama, što je nema i kad će da da se vrati. Zakazao sam odlazak dječijem psihologu jer stvarno ne znam šta da joj kažem. Sinoć je došla kod mene u krevet i rekla kako je sanjala da sam je i ja ostavio ,p a je došla da me čuva da ne odem kao mama. Duša me boli zbog nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *