ESTRADA

Kako dobro izgleda za svoje 54 godine!

Trend slavnih koji ponosno pokazuju svoje figure nakon svog 50. rođendana se nastavlja. Na sastanku sa brojem 54, fotografiju u kupaćem kostimu na Instagramu je objavila i glumica Salma Hayek, koja je takođe ponosno istakla da je fotografija svježa, a ne stara.

Glumica Salma Hayek, koja je na odmoru u Grčkoj, svojim je fotografijama u kupaćem kostimu pokazala da je ponosna na svoje 54 godine i da je zadovoljna i svojim izgledom. Obožavatelje je oduševila s dvije fotografije – na prvoj nosi crni jednodijelni kupaći kostim, na drugoj svijetložuti.

 

“Jako sam zahvalna i ponosna na  svaku godinu od svoje 54. godine. Hvala svima na rođendanskim željama, posebno mojim obožavateljima koji su napravili poseban profil za moj rođendan. Kakav poklon!” napisala je. Uz drugu objavljenu fotografiju, naglasila je da su fotografije svježe, praznične i da se ne radi o objavljivanju uspomena na protekle godine.

Salma u posljednje vrijeme često obraduje svoje sljedbenike fotografijama koje prikazuju njezino lijepo oblikovano tijelo i bujne obline.

 

featured image : Creative Commons Attribution-ShareAlike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *