ESTRADA

Je li ovo zaista kraj? Princ Harry i Meghan Markle neposredno prije razvoda!

Trenutak koji je princa doveo do konačne odluke.

Princ Harry i Meghan Markle bore se s medijskom pažnjom od dana svog vjenčanja 2018. godine, koje tek treba splasnuti. Sve je to kulminiralo kada su se u aprilu odrekli svih kraljevskih dužnosti i preselili u Ameriku, gdje su namjeravali živjeti mirnije. A prema časopisu New Idea, njihova idila je gotova. Sve je započelo tako što je princu nedostajao zavičaj i kraljev način života, a završilo svađom u restoranu i papirom za razvod.

 

Neimenovani svjedok govorio je o svađi u restoranu u njihovom najnovijem kvartu u Santa Barbari. “Kad je Meghan uživala u čaši vina, Harry je bio vidno razočaran. Meghan je odlučna žena i već je svima jasno da se vrti princa oko malog prsta. Čini se da mu je sada već svega dosta ”, rekao je anonimni izvor.

Pored toga, oglasio se i stručnjak za govor tijela, tvrdeći da u njihovoj ljubavi postoje veliki problemi. U svakom razgovoru sa Zoomom koji je ovaj par vodio, “Meghan je preuzimala vodstvo, dok je Harry cijelo vrijeme gledao u zemlju”. Stoga ona također vjeruje da vojvotkinja ima glavnu riječ u tom pogledu.

S obzirom na to da niko od kraljevske porodice nije komentirao mogući razvod, ova vijest još nije službeno potvrđena. Mnogi su time šokirani, jer je Harry prije nekoliko dana javno rekao da uživa u Americi. Je li govorio istinu ili se radilo o skrivanju stvarnih bračnih problema, međutim, vrijeme će pokazati.

 

Featured image ; DPPA / Sipa USA via AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *