Balkan news

Ispovijest: Do sinoć sam bio najsrećniji čovjek na svijetu, nakon čega je uslijedio poziv …

“Do sinoć sam bio najradosniji čovjek na planeti. Tim više definitivno do danas 02:10 kada je mlada dama s kojom sam u vezi imala 2,5 godine.

Nazvala je i izašla iz kontejnera, a nije i rekla da me više ne obožava i da me ostavlja.

Ne bi me ovo toliko začudilo da zadnja njezina poruka nije bila u 23:30, gdje je komponirala

velika noćna ljubavi, jedva čekam da dođeš, silno sam željna probuditi te sanjam ”.

Ne mogu se probuditi, osjećam se slomljeno.

https://novi.ba/storage/2019/07/14/5d2b2df5-1bf8-4536-a320-71c30a0a0a64-5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480.jpg

 

Dodatni članak:

Pogledajte trik koji je žena podijelila na društvenim mrežama i oduševila sve

 

Izvrsni plan staklene umjetničke ploče izgleda kao da ga je jednostavnije očistiti od uobičajenih ploča. Ipak, to u velikoj mjeri nije slučaj, pa vam u nastavku predstavljamo najbolje savjete o najboljem načinu njihovog najjednostavnijeg čišćenja

1. Koristite poslovne predmete

Poslovne predmete od staklene keramike najmanje je zahtjevno ugrabiti i iskoristiti. Nježno sredstvo za ribanje, maramica koja ne ribari i britva pomoći će vam da očistite tanjur bez napora. Dovoljno je tuširati puno sredstava za čišćenje pećnice jastukom za ribanje. Lopaticom izgrebajte utrošena područja oko prstena plamenika.

2. Učinite svoj vlastitijim čistijim

Zapravo ne morate kupiti poslovna sredstva za čišćenje. Na isti način možete sami izraditi kemikaliju koja zahtijeva samo tri učvršćivanja: sredstvo za čišćenje posuđa, priprema pop i vodonik-peroksida. Dovoljno je samo da sredstvo za pranje posuđa direktno uočite na vanjskoj strani ploče za kuhanje. Pospite pripremljenim popom, a zatim dodajte malo vodonik-peroksida. Uzmite maramicu i nježno utrljajte i obrišite mrlju.

3. Upotrijebite četku

Jaka četka za ribanje dodatno osnažuje i najteže mrlje. Ručka vam daje prekidač bez napetosti na sve četiri. Uz to, četke za ribanje izvrsno funkcioniraju s poslovnim i kućnim sredstvima za čišćenje stakla.

4. Nadalje, vrući peškir djeluje efikasno

Ovaj postupak čišćenja ne može biti jednostavniji. Pospite zagrejani bezalkoholni napitak po celoj površini ringle. Topli peškir ili kuhinjski ubrus nanesite na vrh grejne posude. Stanite 15 minuta, a zatim u tom trenutku površinu očistite papirnatim ubrusom. Isperite i obrišite.

5. Očistite male mrlje bez napora

Pokušajte ne čistiti cijelu pećnicu zagrijavanjem ako je samo mali dio pećnice neuredan. Stara četkica i pasta za zube efikasno uklanjaju male mrlje. U slučaju da nemate paste za zube s granulama, umočite četku u prah za grijanje.

6. Procijedite limunov sok

Korozivno sredstvo u limunovom soku pomaže u čišćenju tla. Pospite puno praha za grijanje preko vanjske strane čaše, a zatim u tom trenutku zdrobite limunov sok po vrhu. Ostavite da se predstavlja 10 minuta prije nego što površinu nježno mažete maramicom, Cooktop Cove sastavlja.