Balkan news

Bila je među favoritima u Zvezdama Granda, pogledajte zbog kojeg razloga je odustala

Tuzlanka Azra Husarkić izvukla se iz “Zvezde Granda”, a kako je bila dosljedno među podnosiocima zahtjeva koji su prošli sa svakim od šest glasova, mnogi su bili zapanjeni ovim izborom.

– Dao sam ostavku zbog obiteljskih stvari. Moj se otac razbolio, okolnosti su bile intenzivne. Prilično sam dugo bio pod pritiskom, tati nije bilo dobro, neprestano smo prelazili od jednog specijalista do drugog, od jedne klinike do druge. Kad su postojale kronike, uglavnom sam imao taj osjećaj nemoći, odnosno sklonost da mu se u slučaju da odem u međuvremenu nešto dogodi. Uistinu, okolnosti u obitelji nisu bile idealne. Na neki sam način otišao na pogled, sve mi je bilo super, bez značajnih dogovora. Obavijestili su me kad imam račun, pa se pripremam iz melodije za odijevanje par dana prije, tako da je sve to bilo amaterski s moje strane. Doista, Covid je učinio svoje. Sve se skupilo i poslije sam izgubio čežnju za svime. Jednostavno nisam imao nikakvu želju da se ponizim. Do tada sam imao sjajne melodije, sjajne primjedbe, imao sam pomoć pojedinaca, proizveli su me u zvijezde. Ne bih volio raditi sve pedeset i pedeset, niti pobijediti ili propasti. Između natjecanja u Zvezdi Granda i mog oca, odlučila sam se za svog oca i nisam žalila za usamljenom sekundom, rekla je Azra za “Express”

https://novi.ba/storage/2021/06/06/60bc74ff-3c28-4428-bec4-3e4d0a0a0a64-5d8e2de2905099522c15af178a5a7a3f2b490b9e.jpg

Kako je vaša vodičica Ana Bekuta odgovorila na vašu abdikaciju?

– Mislim da je bila mučnija od mene. Imali smo smislene rasprave i na ovaj ili onaj način pokušao sam legitimirati cijelu okolnost. Također sam razgovarao sa Sašom, nije mi trebao nitko da se tamo užasno osjećam. Da se nitko ne osjeća dvostruko ukriženim ili krivo usmjerenim. Ana i ja smo izvanredno surađivali nakon tog natjecanja. Također je prenijela želju da mi pomogne u ukupnim okolnostima s mojim tatom. Bila je ražalošćena i tvrda. Čuli smo se od tog trenutka, ali ipak je ne bih volio gnjaviti svojim privatnim stvarima. Iz ovoga sam izašao u nekim ugodnim odnosima. Čak ne bih želio objavljivati ​​ništa putem internetskih medija o objašnjenjima mog pristanja. Imao sam produktivnu, superiornu ocjenu i ugodnu raspravu sa Sašom, u kojoj je i on prenio svoju želju da mi pomogne. Morao sam to riješiti sam, da nastavim bez pretjeranog razmatranja medija. Osoba koja je trebala znati moje opravdanje odlaska, to je shvatila – dodala je za navedeni medij.

https://www.instagram.com/p/COQqmkuAyHh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading