Balkan news

Radosne vijesti o malom Željku, Anastasija Ražnatović sprema luksuzno slavlje svi u porodici uzbuđeni

Umetnica Anastasija Ražnatović većinu svoje besplatne energije ulaže kod svoje rođake Željke Ražnatović, koja će uskoro imati godinu dana.

Konkretno, dijete Veljka Ražnatovića i Bodane Rodić pohvaliće njegovo prvo rođendan 3. juna, a Anastasija je otkrila da se njihova porodica priprema za festival.

– Izgleda da je rođen jučer, a šetao je nekoliko dana ranije. Pričao je i od sada priča majka, otac, djed. Rekla je tetka jednom i nikad više. Moram mu nešto pribaviti, međutim on je blizanac svoje tetke i bake. Odnosno, mojoj saputnici, da se obratim sebi – rekla je u emisiji “Veče sa Stevanom”.

Inače, Anastasia je na kraju pohvalila svoj 23. rođendan, a prigodna svečanost održana je u glavnom restoranu. Kako je izraženo, njena mama Svetlana Ceca Ražnatović je za festival zamenila oko 20.000 evra.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/05/2590345_anastazija-damir-dervisagic245326_ls.jpg

 

Dodatni članak:

Jedna gospođa mi je dovela desetogodišnjaka na moj ulaz i rekla da je ovo dijete vašeg drugog čovjeka, idem u Njemačku i ne mogu više s njim.

Moja značajna druga nije shvatila da ima dijete, ponudila ga je svom tada bogatom supružniku. Nakon raznih promjena oko DNK testa, priznanja i autoriteta djeteta, on trenutno živi s nama. Imamo dvoje djece sazrele 2 i 4 godine.

Međutim, još niko ja …

U svakom slučaju, još niko mene ne prepoznaje, dijete je zamišljen i prihvatljiv, čak je i vrlo uplašen i sramotan, taj je očuh bio izuzetno zahtjevan prema njemu. Ni mojoj ni mojoj boljoj polovici nije potreban bilo kakav odnos s njim, čak je i moja značajna druga pomalo apatična ili se jednostavno ne slaže …

https://novi.ba/storage/2021/05/16/thumbs/60a0e0f1-7564-45ed-b28d-2b300a0a0a64-attractive-woman-690x480.jpg