Balkan news

Ispovijest: jedna žena mi je dovela dječaka od 10 god i tvrdila da je to sin od mog supruga

Jedna gospođa mi je dovela desetogodišnjaka na moj ulaz i rekla da je ovo dijete vašeg drugog čovjeka, idem u Njemačku i ne mogu više s njim.

Moja značajna druga nije shvatila da ima dijete, ponudila ga je svom tada bogatom supružniku. Nakon raznih promjena oko DNK testa, priznanja i autoriteta djeteta, on trenutno živi s nama. Imamo dvoje djece sazrele 2 i 4 godine.

Međutim, još niko ja …

U svakom slučaju, još niko mene ne prepoznaje, dijete je zamišljen i prihvatljiv, čak je i vrlo uplašen i sramotan, taj je očuh bio izuzetno zahtjevan prema njemu. Ni mojoj ni mojoj boljoj polovici nije potreban bilo kakav odnos s njim, čak je i moja značajna druga pomalo apatična ili se jednostavno ne slaže …

https://novi.ba/storage/2021/05/16/thumbs/60a0e0f1-7564-45ed-b28d-2b300a0a0a64-attractive-woman-690x480.jpg

Dodatni članak:

Balkanska zvijezda Zdravko Čolić smatra se vrhunskim odabirom dama, međutim njegovo je srce već dugo vremena mjesto sa njegovom značajnom Aleksandrom, s kojom ima dvije djevojčice. Njih su dvije spojene 2001. godine i vjenčali Unu i Laru. Supružnik poznatog umjetnika pojavljuje se povremeno na otvorenom. Aleksandra je učiteljica topografije i predana obitelji, izvanredna je pomoćnica i poznata vokalistica. – Prvog maja smo se spojili potpuno neočekivano, svi su mislili da je to tajna kamera, otkad smo otišli do izlaska sunca. S nekim smo se viđali dosta dugo, pa bilo je to ili ja ili bu. Trebali bi postojati obzir i druženje. Veze koje traju više, za ono što može izgubiti, nisu grozne, što se tiče življenja – rekao je tada Zdravko. U trenutku kada su je pitali kako je pobijedila, Aleksandra Čolić rekla je “Zdravo” prioru: – Svaki čovjek voli da netko ima posla s njim. Vjerujem da je to bilo vitalno. Upoznali smo se prilično dugo u Makarskoj, Aleksandra se koncentrirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, dugoročno smo se počeli dobro zabavljati. Prevladala me svojom neposrednošću i prijateljstvom. Posvetila mi se, zamišljala me, slankastu vodu, iscijebljena je … Čovjek na ovaj ili onaj način opazi pojedinca kojeg bi možda poželio još jednom vidjeti, ima osjećaj koji bez riječi kaže da često razmišlja o njemu. Ne mogu to razjasniti jer ona može biti najdivnija i najoštrija dama prije vas i jedva čekate da je napustite. Viša snaga odlučuje zašto je nekolicina skupina zajedno, a druge nisu. Sandrina i moja kvaliteta percipirali su jedni druge, to je vjerojatno bilo dovoljno za neko novo mjerenje.

zdravko2

160f8a7f3a743697f8d6efe0a1d160f3