Balkan news

Trik na tijelu od kojih se kilogrami sami tope, pogledajte šta trebate učiniti

U slučaju da se pridržavate ovih rasporeda, probava će se pokazati bržom. Poslije ćete ispasti znatno entuzijastičniji tijekom dana, a masnoća u izobilju će se postupno početi odbacivati ​​i ometati njeno nakupljanje. Počet ćete kontrolirati svoju žudnju i stvarati potpuno drugačiju, čvrstu perspektivu.

Terapija iglama i masaža tačkom pod pritiskom zapanjujuće su kliničke procedure koje već duže vrijeme pomažu pojedincima u rješavanju medicinskih problema. Jasnije rečeno, obrazloženje je da je svaki organ našeg tijela izravno, putem energetskih kanala, povezan sa određenim fokusima na tijelu, prenosi uspesnazena.com.

Slijedom toga, u slučaju da trebate poboljšati izradu nekih unutrašnjih organa, samo trebate pronaći njihovu određenu točku i rutinski je trljati. U ovom ćemo članku razgovarati o fokusima čije će vam podsticanje pomoći u uklanjanju kilograma. Pokazana milenijska praksa!

Ako se budete pridržavali ovih rasporeda, probava će se pokazati bržom. Tako ćete ispasti znatno vatreniji tijekom dana, a prekomjerna masnoća će se postupno početi uništavati i ometati njihovo nakupljanje. Počet ćete kontrolirati svoju žudnju i stvarati potpuno drugačiju, zvučnu perspektivu.

Fokusira se na tijelo koje će riješiti dodatne kilograme:

1. Tačka na uho

Trljanjem ove tačke garantuje se brza probava, što dovodi do smanjenja težine u svim dijelovima tijela.

Trebalo bi ga miješati palcem po 3 minute tri puta dnevno, uz sličnu napetost na uhu.

Nakon trljanja leđa vidjet ćete kao da u vašem tijelu ima više energije. Također uklanja neugodne indikacije slabosti ruku, nogu, ramena i stopala.

2. Usmjerite lice

Ova se točka nalazi točno između nosa i gornje usne.

Trebao bi biti animiran dva puta dnevno, po 5 minuta.

Takvo trljanje leđa pomaže u kontroli osjećaja žudnje i tjeskobe.

U slučaju da se prepustite sezonama pritiska, ova aktivnost je posebno hrabra!

3. Pokažite blizu

Ovo je centralno pitanje na tijelu kroz koje prolazi svaki od meridijana vaše unutrašnje energije, koji se nalazi neposredno ispod lakta.

Trljajući ga, oslobađate tijelo od prekomjerne tjelesne topline i poboljšavate rad crijeva.

Natrag kratko trljajte ovu točku 2-3 puta dnevno.

4. Tačka na nogu

Ova se točka obično koristi u terapiji iglama. Zove se Zu San Li. Poboljšava asimilaciju, a pored toga pomaže u gušenju vatrenih ciklusa kroz tijelo. Smatraju to oznakom životnog vijeka ili poentom protiv 100 bolesti. Nalazi se ispod čašice koljena.

Da biste ga otkrili, pokrijte koljeno dlanom slične ruke. Činjenica se nalazi između završetaka malog i prstenjaka, kao skromniji razmak između kostiju. Svakodnevno trljanje točke Zu San Li navečer razumno je za smanjenje težine – kažu čak 400-500 grama svake sedmice.

Natrag ga trljajte više puta kružnim pokretima u smjeru kazaljke na satu na svakoj nozi, pa opet (više puta jednom, u tom trenutku više puta drugom). Dakle, ukupno 10 minuta (5 minuta na svaku nogu). Međutim, nemojte se izravno trljati prije spavanja kako ne biste uzrokovali nedostatak sna. Kada pritisnete ovu točku, trebali biste osjetiti laganu uznemirenost, čak i laganu agoniju, inače nećete postići idealan utjecaj.