Balkan news

Pogledajte fotografi su snimli celulit Jelene Karleuše

Jelena Karleuša pojavila se jučer kako bi snimila još jednu scenu emisije ‘Zvezde Granda’, a fotografski umjetnici prije studija smislili su kako uhvatiti njezine uobičajene nesavršenosti.

Tačnije, Jelena je nosila haljinu dubokog kroja koja je otkrivala njezine duge noge i celulit na njima. Na nekoliko je događaja pokušala povući haljinu kako bi ih prekrila, no ona se fiznula.

Na nogama vokalistice vide se nedostaci koje je ‘pritisnula’ prije nego što se fotografija otvorila svijetu, odnosno na njenom Instagram profilu. Karleuša, koja u svakom slučaju radije naglašava svoje zavoje i predstavlja ih kao sjajne, nedvojbeno neće biti sretna s novim fotografijama.

Nema neizvjesnosti da će i oni biti na “pritisku” prije nego što budu objavljeni putem internetskih medija.

pxl-110521-32840491-tjo7drx

Dodatni članak:

Pogledajte kako žene sa Bliskog istoka uklanjaju brkove

Većina se dama bori s kosom preko gornje usne. Najvjerojatnije je ranije vosak bio vaša medicinska pomoć u upravljanju tim nadražujućim ulozima. Kad se sve uzme u obzir, postoji karakterističan i snažan raspored. Dame na Bliskom Istoku već dugo koriste ovu mješavinu za spašavanje.

Uz pomoć ove kombinacije, uklanjanje kose umirujuće utječe na kožu. To će također pomoći da vaša koža ostane zdrava i izvrsna. Uobičajena učvršćivanja prepuna su hranjivih sastojaka, minerala i sredstava za prevenciju raka. Unatoč činjenici da pojedinci ne obraćaju dovoljno pažnje na svoju kožu, trebali bi! Koža je najveći organ u tijelu i sve što stavite izravno se unosi u cirkulacijski sustav.

TREBA TI

– 2 žlice nektara

– 1 žlica zobi

– 2 žlice limunovog soka

limun

https://novi.ba/storage/2018/11/24/5bf93797-06f0-4d05-ad85-43db0a0a0a67-meddd.jpg

Strategija:

Izmiješajte svaki od učvršćivača i utrljajte mjesta na licu gdje trebate ukloniti dlake. Ostavite kombinaciju da predstavlja 15 minuta. U tom trenutku ga isperite toplom vodom. U tom trenutku nanesite kremu za lice. Ponovite strategiju 2-3 puta tjedno. Nakon mjesec dana dlake će nestati.