ZANIMLJIVOSTI

OVO JE VLASNIK NAJSKUPLJE KUĆE U 2019.GODINI

Najskuplja kuća u 2019. godini, koja je vlasnike promijenila za 4,5 milijuna eura, nalazi se u naselju Dedinje u Užičkoj ulici. Prema ulazu Nova.rs, kuću su kupili vlasnik TV Pink i njegova bolja polovica Željko i Milica Mitrović.

“Najskuplje zemljište u Srbiji, prodano prije godinu dana, kako pokazuje izvještaj Republičkog geodetskog zavoda, bila je kuća na Dedinju, u Užičkoj ulici. Kuća je prodana za četiri i pol milijuna eura”, Republički geodetski zavod Autoritet je kasno objavljen u svom uobičajenom izvješću. da “ovaj put, na koji se prilično dugo gledalo kao na sliku utjecaja, bogatstva i utjecaja, očito još uvijek govori o jednom od najprivlačnijih područja u Beogradu”.

.

Prodana nekretnina sastoji se od tri jedinice. Kao što RGZ navodi u svom izvješću, to su tri kuće, s cjelovitim zemljištem od 493 četvorna metra. Dvorište ili parcela ima površinu od 5.118 četvornih metara. Svaka od tri nekretnine je u prizemlju.

Najveća kuća ima 327 četvornih metara, dok su višak dvije zone 114, odnosno 52 četvorna metra, kako pokazuje RGA Izvještaj s tržišta zemljišta za 2019. godinu, prenosi Nova.rs.

Pregledom javnog registra eKadastar, nova.rs pronašla je nekretninu koja se u potpunosti odnosi na izražene informacije. Cijela zona nadgleda se kao obiteljska privatna građevina – zajedničko vlasništvo životnih partnera, u privatnom vlasništvu Milice i Željka Mitrovića.

Prije toga, mediji su kuću povezivali s financijskim stručnjakom Stankom Subotićem Canetom. U svakom slučaju, prema ovim optužbama, njegovo se vlastelinstvo u Užičkoj prostiralo na 280 četvornih metara, a Mitrovićev dom prostire se na 327 četvornih metara. Kućni broj je ekvivalentan.

 

BONUS ČLANAK: SMRAD IZ USTA 

Razumijete li što su krajnici sa kamenom? Možda i vi to imate!

U slučaju da imate sve krajnike na broju, izvanredna je mogućnost da u njima imate i kamen od krajnika! Brojni pojedinci ni ne pominju da ga imaju u ustima, ili ostane neprimjećen kad ispadne, no ako je dovoljno velik, itekako se može osjetiti kad ispadne iz tonzila!

Kamenje krajnika redovito se događa nakon neprestanog tonzilitisa, ili ako slučajno imate veće tonzile nego obično, s tonom jama.

Nije točno poznato koliko je pojedinaca sklono ovom “kamenu”, no u jednom pregledu, gdje je 150 osoba prošlo kroz atraktivne reverbacijske snimke glave, oko 24 posto njih imalo je kamenje u tonzilima.

Stručnjaci i istraživači još uvijek raspravljaju o preciznoj strukturi kamenaca krajnika, no jedno je nedvojbeno – mrtve stanice, tjelesna tekućina iz usta i komadići hrane zastaju u posjekotinama krajnika, gdje se učvršćuju u homogenu masu.

Mnogi ljudi, kao što smo naveli, ne osjećaju da u tonzilima ima kamenja. U svakom slučaju, kada su veće, uzrokuju upale grla, upale uha i zaista su užasne – s obrazloženjem da se mikroorganizmi i različiti organizmi hrane kamenjem koje je ostalo u vašim tonzilima, a nakon toga iscjedak sumpora uzrokuje grozan dah.

U slučaju da ne želite ukloniti krajnike, trebate se uhvatiti u koštac s načinom na koji ćete se neprestano boriti s kamenjem, a tehnike borbe su izvanredne – od pranja slanom vodom do korištenja vode za ispiranje usta. Možete ih i čačkalicom ukloniti iz tonzila ili ih zdrobiti rukama ili štapićima za uši. Razumijete li što su kamenci u tonzilima? Moguće da ga i vi imate!

U slučaju da imate sve krajnike na broju, nevjerojatna je mogućnost da i u njima imate kamen iz krajnika! Brojni pojedinci ni ne pominju da ga imaju u ustima, ili prolazi nezapaženo kad ispadne, no u slučaju da je dovoljno velik, obično se osjeća kada ispadne iz tonzila!

Kamenje krajnika redovito se događa nakon neprestanog tonzilitisa ili u slučaju da u osnovi imate neobično velike krajnike s puno rupa.

Nije točno poznato koliko je pojedinaca sklono ovom “kamenu”, no u jednom pregledu, gdje je 150 osoba prošlo kroz atraktivne reverbacijske snimke glave, oko 24 posto njih imalo je kamenje u tonzilima.

Specijalisti i istraživači još uvijek raspravljaju o preciznoj strukturi kamenaca krajnika, no jedno je nedvojbeno – mrtve stanice, tjelesna tekućina iz usta i komadići hrane zastaju u posjekotinama tonzila, gdje se učvršćuju u homogenu masu.

Velika većina, kao što smo naveli, ne osjeća da u tonzilima ima kamenaca. U svakom slučaju, kada su veće, uzrokuju upalu grla, upale uha i uistinu grozno – na temelju toga što se mikroskopski organizmi i različiti mikroorganizmi hrane kamenjem koje ostaje u vašim tonzilima, a nakon toga iscjedak sumpora uzrokuje grozan dah .

U slučaju da ne želite ukloniti krajnike, morate se nositi s načinom na koji ćete se neprestano boriti s kamenjem, a tehnike borbe su jedinstvene – od pranja slanom vodom do korištenja vode za ispiranje usta. Možete ih također ukloniti iz tonzila čačkalicom ili ih zdrobiti rukama ili štapićima za uši.