Balkan news

Dr Filgud otkrio “magični lijek” za mršavljenje koji pomaže svima

S toplijim danima postoji nešto drugo i sve više pojedinaca koji počinju razmišljati o prehrani i dijetama. Postoje različiti režimi prehrane koji pojedincu dogovaraju brze aranžmane, a Saša Plećević, inače dr. Filgud, uoči početka dnevnog programa na TV Prva osvrnuo se na dio zapaženih režima prehrane.

Autofagija

“To je tvoja baka znala ako nemaš večeru, izgubit ćeš kilograme i pod pretpostavkom da samo smanjiš konzumaciju hrane. Ne jedeš autofagiju 20 sati, jedeš četiri, to je lapsus, ne ne jedete 18 sati, a vi jedete šest. Svjetska zdravstvena organizacija kaže da je prva gozba u osam ujutro, druga u osam popodne, da biste trebali otpustiti negdje u rasponu od deset i jedanaest sati. dana, udebljat ćete se. Najbolja je poštena rutina prehrane, tri do četiri, ograničenje od pet večera dnevno i biti bez hrane 12 sati”, rekao je dr. Filgud, misleći na još nekoliko strašnih strane autofagije.

“Pojedinci su halapljivi, ne mogu to podnijeti, nije korisno, u slučaju da ne jedete 20 sati, a jedete četiri sata, vaše tijelo se vraća nakon određenog vremena. Nakon što jedete manje, udebljat ćete se na temelju koje vaše tijelo spašava.”

Keto dijeta

Za poznatu keto dijetu, koja uključuje povećanu konzumaciju proteina, dr. Filgood kaže da je to “najstrašnija stvar koju pojedinac može sebi učiniti”.

Sada ću biti problematičan, znaju me kao stručnjaka za četiri bijela prolaza jer ja kažem da je šećer najveća zvijer i najveći protivnik našeg tijela, a ne šećer u malim i umjerenim količinama. Sve s nekom suzdržanošću je solidno, ali u značajnijim količinama šećerna mast, potiče masnoće, ali osim moždanog udara, koronarne epizode, hipertenzije i tako dalje. U svakom slučaju, prihvatite me, nijedna stanica ne radi bez šećera, a u toj prehrani u kojoj jedete samo proteine, gdje vam masnoća postaje poput škroba, masnoća i preobilje bi trebali biti ugljikohidrati za konzumiranje, ali nemojte stvarati masti. jedite samo proteine ​​i masti, to je rutina prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata s visokim udjelom masti ili keto, usporedivo je, radi se o tome da vaše tijelo odsiječe nešto za što nije stvoreno. stvar, tona masti u rutini prehrane ili bjelančevina, nije zdravo. Možete dobiti dijabetes i od masnoće budući da masnoća kvadratira stanice, mast ne dopušta šećeru da uđe u stanicu. Apsolutno, to je najstrašnija stvar, tako da bez obzira da li hidriraš, pa zapuši bubrege i upadne u ketoacidozu, to je neobično, to je strašno. ”

Detox dijeta

Dok dolazi proljeće, postoji popriličan broj “specijalaca” koji predlažu sokove za detoksikaciju, no to se, kako navodi dr. Filgud, nikako ne sugerira.

Živo biće dovodiš u neobičan manjak, a ništa mu ne daješ. Uzeš one prirodne proizvode, povrće, staviš tri naranče u čašu i popiješ. Te naranče ubrzo prolaze u želudac, odlaze u probavni trakt, iz probavnog trakta taj šećer, fruktoza, ide u krv i nakon toga se inzulin emituje iz gušterače koji tu krv tjera ili u stanicu ili u masnoću. na osnovu toga što jedete manje hrane, to vas tjera u stanicu i stalno raste i siše šećer, što je sjajno da dobijete otpor inzulinu i dijabetes”.

Dr. Filgud je također rekao da je poznati napitak, čaša tople vode s limunom, koji mnogi predlažu za mršavljenje, smeće.

“Čaša tople vode s limunom je glupost, popijte čašu vode na sobnoj temperaturi. Zašto limun, unatoč tome što ima nizak glikemijski rekord? pola ili jedan limun? Ne, sad ćete ponovno aktivirati tu gušteraču ili taj inzulin. Ne, popijte čašu vode sobne temperature.”

“Wizardry fix” za smanjenje težine

Nakon primjedbi o dobro poznatim apstinencijama od hrane i osmišljavanju zašto su loši, dr. Filgood je pronašao začarani štapić ili čarobni lijek za mršavljenje, uz čiju pomoć svatko može izgubiti tri do pet kilograma u mjesec dana.

“Pojedinci, budite umjereni. Začarani lijek za mršavljenje je kontrola i stvarni rad. Ne krećemo se. Osiguravam da će svatko od vas izgubiti tri do pet kilograma u mjesec dana, to je solidno smanjenje težine”, rekao je, dodajući da je možda najveći problem to što pojedinci ne grizu dovoljno hrane.

Podsjetio je da je potrebno oko 20 minuta da znak stigne do velikog mozga da smo siti, zbog čega je grizenje od vitalnog značaja – pod pretpostavkom da dulje grizemo, duže ćemo jesti, a samim time i jesti manje jer je znak da puni smo stići u um.

“Jedite sve, samo budite umjereni, istinski dinamični, budite u formi, ne radite ništa cijeli dan i vidjet ćete”, rekao je dr. Filgud za kraj.