Balkan news

JEDNA STVAR U NOVCANIKU ZA VISE NOVCA

To je ono što stare tradicije kažu pod pretpostavkom da nekome namjeravate dati novčanik, on nikada ne bi trebao biti prazan

S tim u vezi, pod pretpostavkom da nekome nudite novčanik, ne biste trebali dopustiti da on bude prazan.

Vjeruje se da u slučaju da se nadate da će nekome sve ispasti sjajno, taj novčanik nikada ne smije biti neispunjen s obzirom na činjenicu da će izgleda takav ostati zauvijek!

Dovoljno je pronaći novčić unutra, no bitno je da novčanik ne bude neispunjen tijekom davanja.

S tim u vezi, u slučaju da imate najbolja očekivanja, stavite nešto poput jednog dinara u osobu kojoj dajete novčanik, tako da će se gotovina dugoročno duplicirati.

Recenzija, zauvijek su postojala uvjerenja o smjernicama za izvlačenje gotovine.

Isto tako, stavljanje par trska slame u novčanik u božićno vrijeme na prostoru južnih Slavena dešifrira se kao produženi period rođenja, odnosno način unošenja “para kao slama” u novčanik tijekom godine koja nam se približava, tj. ima posla i velike zarade.

U novčaniku bi trebalo biti organizirano, novčanice bi trebale biti dobro složene, s obzirom na to da to pokazuje mentalitet prema gotovini.

U njega ne smijete prenositi zanemarene ili čak pokrivene račune, jer će kontinuirano crpiti energiju rata. U osnovi biste trebali imati novčić u svom novčaniku više od onoga što namjeravate potrošiti, s obrazloženjem da to zahtijeva mnogo značajniji priljev gotovine.