Balkan news

AGONIJA SE NASTAVLJA JOS NIJE PRONAĐENA, PORODICA OCAJNA

Skrbnici nestale Mariane Seifert muku muče s upravljanjem onim što se događa.

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Sajfert (38), rekla je za RTL Televiziju da Marijanina obitelj nije dobila nove podatke o njezinom području. Kovačević je RTL-u rekao da policija od sada ispituje Marianinu obitelj i drage suputnike. Dodala je kako je cijela obitelj u tjeskobi i bijedi, no ona se trudi da ne izgubi povjerenje.

Podsjetimo, Marijana Sajfert, pobjednica provincijskog “Starijeg brata”, nestala je u srijedu, 27. travnja, sa zagrebačke Savice, točnije iz Lastovske ulice. Kad god bi izašla iz potkrovlja, nosila je majicu boje senfa, tamni kaput za igre, tamne tajice s bijelo-crvenom prugom i sjajne tenisice.

Njezin značajni drugi Carlo Seifert, prethodni vaterpolski trener, za Slobodnu Dalmaciju je tog dana rekao da vjeruje da će Marijana biti pronađena i da u to čvrsto vjeruje. Rekao je da je nastavio vidjeti svoju bolju polovicu u utorak navečer kada su otpustili oko 12 sati.

“Ona je nestala tijekom večeri, nije ostavila nikakvu poruku i nije bilo znakova da bi mogla otići iz kuće”, rekao je Seifert koji je policiji otkrio Marianin nestanak.

Marianin bivši, srpski izvođač Nikola Nemešević Nemeš, ostao je zapanjen njezinim nestankom i rekao kako vjeruje da će sve dobro završiti.

Nemešević i Marijana postali su popularni nakon što se njihova žestoka veza 2011. pretvorila u stvarni svijet. Mariana je s Nemesom otišla iza leđa tadašnjeg supružnika, a njihov odnos prije kamere zaprepastio je Balkan. Marijana je završila u finalu, kada ju je Nemes napustio pred brojnim gledateljima, te je tu večer osvojila nagradu od 100.000 eura. Ubrzo se razdvojila od svog bitnog partnera Ivana Čvrljka i smjestila se s Nemešom za kojeg se vjenčala 2016. godine. Vjenčani su bili samo osam mjeseci, a potom se 2020. vjenčala sa svojim dosadašnjim supružnikom Karlom Seifertom.

Neformalni podaci u četvrtak su stvorili dojam da je dio njezine imovine uočen na udaljenosti većoj od 100 metara od njezine kuće, što je dovelo do točke po točka pretrage Savice i okolišnih elemenata rijeke Save. U potrazi za Marijanom sudjelovali su skakači i iznimne snage.

Naknadno je otkriveno da je slučajni prolaznik u srijedu ujutro u Mostu mladih uočio paket s dosjeima radi Mariane Seifert i mobitel. Skrbnici nestale Marijane Sajfert javili su Slobodnoj Dalmaciji da su je i dalje vidjeli na Uskrs 2022. kada su je posjetili u Zagrebu.