Balkan news

POGLEDAJTE DA LI STE VI POBJEDNICI OVOG MJESECA NA SVIM POLJIMA

Koja su 3 najradosnija horoskopska znaka u svibnju 2022. – donijeli su im blaženstvo na svim poljima!

Promatrači kristala skreću pažnju na to da svibanj 2022. može biti uistinu izazovno razdoblje, u svakom slučaju, to ne znači da će nas zadovoljstvo potpuno previdjeti. Retrogradni Merkur je ovdje da razmrsi konce naše predodređenosti, ali će 3 horoskopska znaka biti sretna bez obzira na štetne posljedice. Ovaj mjesec će u biti proći pod zaštitom negativne Venere u Ovnu i pozitivnog Jupitera u sličnom znaku. Venera će prijeći u Ovna 2. svibnja, a Jupiter će ići zajedno s njim 10. svibnja. U svjetlu ovih prilika, nebeski proroci su donijeli odluke o tome tko će biti najsretniji od svih.

Bolest

Bolesti će biti iznimno sretni s obzirom na Jupiter. Ovaj planet najviše utječe na njih. To znači da 10. svibnja počinje vitalno i kritično razdoblje za Rakove. To će u osnovi utjecati na krug obitelji, ljubavi, veza. Jupiter će nas poboljšati i dati nam do znanja kako pronaći pristup svakom pojedincu. Od 10. svibnja do 27. listopada počinje razdoblje kada će obitelj, suputnici i grupa na poslu zauzimati vitalnu ulogu u životima pojedinaca. Maligne izrasline iznimno su podložne ovoj regiji, pa će im se otvoriti svi mogući putovi do radosti. Vjerojatno će jadni Rakovi zapravo htjeti promatrati savršenog partnera, osnovati obitelj i podići postojeće veze na značajniju razinu.

Škoprija

Promatrači kristala pamtili su Škorpione po pregledu najboljih indikacija zodijaka, budući da Venera na te osobe utječe vrlo nedvosmisleno. Nepovoljno promijenjena Venera im je općenito super, jer gotovo ne asimiliraju njen cinizam. Dok će velika većina biti iznimno troma, Škorpioni će, zapravo, biti osnaženi i početi zabijati trijumfe na svim frontama. Bit će ovo iznimno sjajan i pozitivan mjesec, u kojem će izaslanici ovog znaka prevladati gotovo u svemu. Oni ispuštaju negativne kontemplacije i negativnu energiju. Oni hodaju isključivo putevima idealizma.

Strijelac

Bowmen će biti sretni na brojnim poljima na dvojcu. Negativna Venera ne utječe ekstremno na njih, a pozitivni Jupiter na njih utječe gotovo jednako kao i Rak. Ispalo je da su Strijelci u trijumfalnoj situaciji na svim frontama. Svibanj će biti šokantno sjajno vrijeme za njih da se zadirkuju i dobro provedu kao rezultat Jupitera. Venera će, opet, osnažiti i dati energiju, a isto tako pomoći će pobijediti prezir, bijes i očistiti se od uznemirujućih sjećanja. To znači da će u svibnju osobe u ovom znaku imati nezamisliv magnetizam i privlačnost. Oni mogu postići gotovo sve što im je potrebno!