Balkan news

DALILA OTKRILA SOKANTNE DETALJE TAJNOG RAZGOVORA

Sve je priznala!

U pripremi je javni prijenos “Sprrrdnja”, koji vodi i mijenja Stefan Karić, koji po običaju sprema brojne poslastice za gledatelje. Njegov izvanredni posjetitelj je Miki Đuričić, sljedeća je Dalila Dragojević.

Pred početak susreta s Dalilom u radio je upao Angelo Ranković.

– Što se tiče kamina, moram dodati. Nešto bitno je to što sam odrastao uz Elite Squads, možete prikupiti tone korisnog znanja i kad ste potomak bijelog grada stječete neko značajno iskustvo – upao je Angelo na radio.

– Čuli smo Angelu, šokiran sam. Odlučan si, ovdje si doživio tonu. Nitko poput vas nije se susreo s nekoliko stvari. Brinut ćete se zbog nevjerojatne brige. Jeste li spremni ući u ovu treću vezu. Angelo nije isti kao i car i Dejan, hoće li te preobraziti i jesi li spreman ići u tu vezu – pitao se Miki.

– Uložili smo veliku energiju kroz te rasprave, on je pričao više od mene. Ja sam pazio na neke prave stvari, prethodna večer je bila napeta, nismo toliko da se ovdje išta događa. Objašnjenje je da ne ponavlja istu stvar, on je izuzetno pronicljiv i raspravlja o pravim stvarima. Očito, nije uobičajeno uskočiti u nešto novo tako nešto. Prekinuo sam prijateljstvo prije mjesec dana, nisam se dogovorio da to ispadne, ali vidim da imam cerek, postaje mi fascinantno. Starija osoba je krenula prema meni i dala mi do znanja da je zapanjena koliko je on u nekim stvarima bio iskren. Shvaća da sam labilna, to me izrazito pogađa – rekla je Dalila.

– Koje su vam se karakteristike kod njega svidjele? – raspitao se Karić.

– Ovdje nastavljam sa životom, nemam zahtjev za smećem. Ovdje ne ulazim u kratkotrajnu vezu, to Angelo zna. Bez obzira na stvarni izgled za koji svi u kući znaju, njegovu pronicljivost, glatkoću, to mi odgovara. Iznimno je hladne glave. Ne netko u žurbi. Ima veliku vrijednost, glatka je i čista – rekla je Dalila.

– Jesu li vas opaske da u bilo kojem trenutku zapravo cijenite Filipa mogle uznemiriti? pitao se Mickey.

-Sve me može poremetiti, skačem od početka. Dok sam blizu Angela, on me kontrolira, dopušta mi da radim ono što volim, ali mi kroz priču daje do znanja nekoliko stvari koje ne bih trebala sama postići… On ide sa mnom kontinuirano, mi znati za te dvije stvari. Neće svi pojedinci imati pozitivnu ocjenu o meni, kao ni njegova obitelj, majka i ujak. Pazim na sebe, trebao bih sudjelovati u emisiji sutra kad izađem, itd. – otkriven je Delilahin duh.

U video – prilogu možete pogledati detaljnije : http://https://www.youtube.com/watch?v=Xkd4J_VuJMs