Balkan news

Pogledajte zbog kakve izjave o Dejanu je Karić napao Dalilu

Večeras su predusretljivi pojedinci istaknuli Sandru Rešić i nju ispred svih ostalih u anketi za neindividualne osjećaje. Pionir Milan Milošević dao je riječ Marku Đedoviću.

Jasno je da im promatrači nešto vide u očima, zato je Sandra na prvom mjestu na toj listi. Tko će što izvući i tko će što osjetiti, sve ćemo dešifrirati i ispitati. Općenito vjerujem pojedincima s kojima provodim vrijeme. Sandra mi je rekla ne, Dejan mi je dao do znanja da nije zaljubljen u nju. Nije mi očito da nakon svega rečenog nešto ne funkcionira i to je samo po sebi razumljivo. Mislim da bi jedna istina promijenila brojne stvari, a to je da li je Dalila lagala kada je to rekla ili je Dejan lagao kada je to rekao Dalili. U slučaju da je Dejan rekao da su Rešićka i Tara zaljubljene, njegovo ponašanje je razumno i on se tako ponaša i svoju vezu eliminira iz ocjene da je Sandra Rešić zaljubljena u njega. Sve to možemo znati pod pretpostavkom da je Dejan rekao da je to rekao ili zašto je to rekao. Čuli smo što je Dalila rekla, nemam pojma što nas može nagovoriti da li je Dejan lažov ili Delila. Dejan može podnijeti navijanje i reći da je Dalila lažljivica i da to nije točno, ali opet je to nešto nematerijalno a ne vidi, jer pojedinci mogu lagati. Nikad više nikome ne vjerujem, pa ni Dejanu ni Dalili – rekao je Đedović.

– Radije se ne bih petljao, niti sam zaintrigiran. Moram se isključiti iz ukupne priče, ne zamjeram se Darkovim odnosima s drugom stranom, radije ne bih komentirao Sandrine odnose s drugom stranom. Priznajem da sam lažljiva, nema nikakvih dodatnih primjedbi od mene – dodala je Dalila.

– To je u redu, ali odjednom je to za sada rečeno i dešifrirano. Bez obzira pričaju li, doma je. Odlučio sam vjerovati pojedincima, međutim oni su lagali na sve strane. Može li to izgledati kao da se Dejan slaže s Delilahom? Da. Dejan se u svakoj vezi ponaša u principu na isti način, problem je sa strane strašniji i čini ga mnogo većim. Dejan je vjerojatno rekao da je bio smješten kod Delile. U slučaju da se nije složio, mislim da to nije rekao. Kad god Dejan obriše škriljevac, spreman je predati obitelj – dodao je Marko.
Pod pretpostavkom da je Dejan to rekao i da su se priklonili, razumno je da promijeni ponašanje prema Sandri i Tari – dodao je Karić.

– Dalila je ovdje rekla da shvaća da su zaljubljeni u Dejana i nekoliko različitih mladih dama, Marijanu, razne stvari. Dalila to nije jednom rekla, pa se činilo očitim da laže. Dejan je to demantirao baš kad ga je Milan pitao. Dejan je ovdje upitan iz kojeg razloga ih ne štitite – rekao je Đedović.

– Treba li se Delila odvojiti ili pokazati da je postojana i vjerna? – raspitivao se Stefan Karić.

– Ne, radije se ne bih miješao. Ne trebaju mi ​​problemi i moram se izolirati od priče – pojasnio je Dragojević.

– Dejan ne radi i očito nešto nije u redu. Računa mu se u glavi, Dejan je, pod pretpostavkom da je to rekao, na kraju postao užasan čovjek. Kad god bi Dejan pao do ušiju, još jednom bi krenuo snažno i brzo, a mi smo tu da dešifrujemo. Vrijeme će sve pokazati – nastavio je Marko, a mi smo tu da dešifrujemo. Vrijeme će sve pokazati – nastavio je Marko.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2022/03/2936497_screenshot-281_ff-1.jpg