Balkan news

Porodila se Ana Sević

Ana Sević iznjedrila je još jednu mladu damu četiri dana prije, a sve skupa kako bi porođaj protekao u najboljem zahtjevu, Ana je izabrala za jedan od najskupljih privatnih centara u Beogradu, “Alo!” Doznaje.

Konkretno, Sević i njezin životni partner Daniel Nedeljković dobili su zdravu mladu damu, a dragoj skrbnici rodili su čak 4000 eura.

Kao što je naznačio izvor, Ana se krajnje odlučila bez intuicije, budući da u tom centru ima nevjerojatnu uključenost.

– Čim je otkrila da je trudna, Ana je odlučila tajno se nositi s trudnoćom, slično kao u slučaju dok je bila trudna s Loren. Ni sekunde nije razmišljala gdje će začeti potomstvo. Shvatila je da su troškovi rada u privatnoj ustanovi visoki, no njezino prošlo bavljenje sličnim centrom zasluživalo je svaku kunu. Takav je izbor bio usamljeni izbor koji joj je trebao, a životni partner Daniel ju je podržavao u svim stvarima – kaže naš izvor i otkriva da je Sević odabrala najskuplji svežanj koji se nudi majkama.

– Iako transport u tom privatnom objektu košta od 2000 eura naviše, Ana je uzela navodni opsežni paket prijevoza, koji ju je koštao 4.000 eura. Unatoč tome što je dobila carski stan, Ana je dodatno dobila prvoklasnu njegu, baš kao sigurnost. Za nju je bilo značajno da pije, a nakon porođaja kliničko se osoblje obračunavalo s njom, pa je tako dobila stručnjaka za trudnice i stručnjake koji su joj bili dostupni 24 sata svaki dan – rekao je izvor i otkrio da vokal i njezin životni partner teško mogu pričekajte da obitelj još jednom bude na okupu.

– Anina djevojčica Lorena i životni partner Daniel tu se sekundu uzbuđeno drže čvrsto. Uzbuđen je što je napokon postao otac i nije mu teško vidjeti svog korisnika samo putem video poziva za sada – zatvara žarišnu točku za “Alo!”.

Tijekom jučerašnjeg dana Daniel se pojavio u privatnoj medicinskoj klinici gdje je Ana začela potomstvo, no unatoč činjenici da bi je trebao napustiti, to se nije dogodilo. Nedeljković se pojavio sam i nije se osjećao prihvatljivo kad je vidio kolumniste i fotografirao dopisnike.