Balkan news

Pogledajte sta se desilo ispred Granda

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju Zvezde Granda u belom krznenom odeću, od nekoliko stotina, a sedma sila ju je odmah obuzela.

Nacerena i raspoložena za predstavljanje bez obzira na hladnoću i snijeg, ostala je pred kolumnistima fotografija. Kako je to bilo nezgodno, jedan od fotoreportera se okliznuo i pao pred Cecine noge, a pevačica je na kraju bila pod stresom.

2863819-whatsapp-picture 20220110-at-2-50-01-pm-ff

Fotografija: ATA Images

“Ju, ju, jesi li dobro”, upitala je, a kako se fotoreporter nedavno okliznuo i pomalo se ponizio, nastavila je sa predstavljanjem.

https://novi.ba/storage/2022/01/10/61dc41c9-82f4-4939-ab82-6f3a0a0a0a64-2863819-whatsapp-image-20220110-at-2-50-01-pm-ff.jpg

Dodatni Clanak:

Rušenje doma ne dolazi izdaleka.

Mladić je upitao drugog mladića:
“Gdje radiš?” Rekao mu je: ‘U toj i toj firmi.’ Koliko ti gazda daje mjesečno? Rekao je: ‘500.’ On mu odgovara:’ ‘Samo 500?. Kako preživljavate sa tom sumom? Taj poslodavac ne zaslužuje tvoj trud!
Mladić je zamrzio svoj posao i tražio je povećanje plate, ali je poslodavac to odbio i on je ostao bez posla.
Radio je… a sada je nezaposlen.

Žena je pitala drugu ženu kada je rodila: “Šta ti je muž poklonio povodom porođaja?” Rekla joj je: “Nije mi ništa dao…”! Odgovorila je pitanjem: “Je li to normalno? Zar nemaš nikakvu vrijednost kod njega?” Bacila je “bombu” između njih i otišla. U podne je došao muž u kuću i našao je ljutu, pa su se posvađali, pričali, pa se sukobili i on se od nje razveo.

Kada je problem počeo? Počelo je kada je žena postavila pitanje!
Oca, koji je bio vedra čela, pitali su zašto vas sin ne posjećuje češće? Kako znaš da njegove okolnosti to ne dozvoljavaju? Uznemiravanje očevog srca na takav način da bi otuđenje počelo nakon zadovoljstva. A u stvari, to šejtan govori na njegovom jeziku. “Nevažna” pitanja koja često u našim životima imaju razorne posljedice.

Zašto nisi to kupio/kupila? Zašto nemaš to? Kako se nosiš sa ovim životom ili ovom osobom? Zašto je vaš muž/žena uvijek ozbiljan, a ne smije se? Kako to sebi dozvoljavate itd? Možemo pitati iz neznanja, ili iz radoznalosti, ili “zabrinutosti” za nečije stanje, ali ne znamo šta bi ova pitanja mogla izazvati kod osobe koja ih čuje.
Sadržaj i poruka priče:

“Ne budi jedan od onih ljudi koji prave nered.”
Savjet: U tuđe domove ulazi slijep a izlazi nijem.

Nemoj kvariti tuđe živote

Preuzeto…