Balkan news

Pogledajte izjavu bivse zadrugarke o odnosu Dalile i Cara

U nastavku emisije “Tražim drugu” dostavljen je video jedne od nemilosrdnih tučnjava Maje Marinković i Filipa Cara, a voditelji Ana Radulović i Stefan Milošević Panda zamolili su dosadašnju kolegicu Magdalenu Milinčić da se osvrne na sadašnjost okolnost.

Zaprepaštena sam, Maja se dobro ponašala prema meni. Pokazala je svoju suprotnu stranu. Ja sigurno ne bih bio u vezi s njom. Ne podržavam zlobnost, to je stvarno… U startu je rekao da njeguje Dalilu, pa je nakon pet sati rekao da Maju zapravo obožava. Zamišljam da ima superiornu varijaciju s Dalilom, ali da nekoga obožava, pa mi je ovo za pet sati čudno – rekla je Magdalena.

Što se Sandri svidjelo u pogledu cara? upitala je Ana.
Privukla ju je ta energija. Sandra nije shvaćala da se kretao između različitih djevojaka, ta priča je počela kasnije – dodao je Milinčić.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

http://https://youtu.be/EAYCp5Bisk0

Dodatni clanak:

Serija “O klon”, odnosno “Klon”, koja je u našem narodu interpretirana kao “Zabranjena ljubav”, bila je prije 15-ak godina hit u cijelom svijetu, pa tako i u Srbiji. Narativ o mladom momku kojeg je tajno klonirao njegov pomoćni roditelj i koji se do ušiju zaljubio u izvrsnu marokansku damu iz teške obitelji, držao je promatrače prikovanima za male ekrane.

https://novi.ba/storage/2019/10/17/5da85864-e210-4221-b727-5be50a0a0a64-murilo4.jpg

Zabavljač Murilo Benisio (49) dešifrirao je supermuški posao u seriji, ali i još dva, dok se o njegovoj veličanstvenosti općenito govorilo, toliko je nebrojenih pojedinaca ugodnijeg spola “potrgao” njegov stvarni izgled.

Brazilskog zabavljača nismo imali prilike vidjeti u pothvatima koje je oborio nakon prethodno spomenutog serijala, budući da se o njima u našoj zemlji nije komuniciralo, a vidljivo je da se jako promijenio u razdoblju nakon “Klona “ i podržao nešto sasvim drugo.

Murilo često isprobava razne stvari s izgledom, pa prihvaćamo da ne bi napravio gotovo ništa

murilo1