Balkan news

Pogledajte zašto je Car Filip zaplakao

Zadaci nikada nisu započinjali zlobno. Nakon nemilosrdne prepucavanja Maje Marinković i Dalile Dragojević uslijedila je emisija Filipa Cara. Bilo mu je žao Dejanu Dragojeviću zbog uvreda koje mu je koordinirao, a potom se brinuo za svoje bivše Maju i Dalilu. Maja se iznervirala, polila Caru vodom, a on je priznao da je prethodne dvije godine zapravo samo volio Dalilu, piše Pink.rs

Car je tada, u tom trenutku, plačući izletio iz Bijele kuće i nije se mogao smiriti.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

http://https://youtu.be/pUBR0C8beXU

http://https://youtu.be/NfwxeWAbDcw

Dodatni clanak:

Jelena Karleuša danas se javno oglasila kako joj je potrebna ljubav, onakva kakvu je Ana Bekuta imala blisku sa svojim suučesnikom Milutinom Mrkonjićem:

– S njom je išao kamo god, podržavao je u svemu, osiguravao i gledao s PONOSOM. Bio sam zapanjen gledajući ih, u svjetlu činjenice da je u mom životu to stalno izostajalo. ON JE BIO PONOSAN NA NJU I ONA NA NJEGA. Također to je razlog u ovim trenucima uzdižućih izjava može biti da je nešto izvanredno DOŽIVJETI takvu ljubav, drugove i prijatelje. Neki nastave cijeli život, a tog zadovoljstva neće biti… – skladna je Jelena, opčinjena privrženošću koju je ovaj par gajio, ističući da joj je takva ljubav stalno potrebna u životu.

Nadalje, iako šira populacija nije očekivala da bi se njen suprug trebao izjasniti, Duško Tošić se na Instagramu oglasio fascinantnim statusom, a mnogi razmišljaju je li to rješenje Jeleninog statusa:

“Čovjek ponekad mirno izgovori većinu riječi”, napisao je na trenutak u svojoj priči.

https://novi.ba/storage/2021/09/07/thumbs/61371e84-a0ac-4f9b-b03e-30860a0a0a64-dusko-i-jelena-690x480.jpg