Balkan news

Pogledajte sta je Dalila imala da kaze za Dejana

Dalila Dragojević pojavila se u second hand dućanu s Draganom Marinković Macom.

Došao sam založiti nešto što sam izgubio. Ljubav, brak, beskraj – rekla je.

Je li istina da ste ožalošćeni? pitala se Maca.

Pink.rs

Nije mi žao ni zbog čega… Ja sam mjesto gdje jesam – rekla je kroz suze.

Uglavnom, bilo je super – rekla je Maca.

Tko kaže da će sve dobro proći – dodala je Dragojevićka.

Više suptilnosti kasnije u ovom tekstu.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/11/dalilad.png

Dodatni Clanak:

Ljubitelji nenapisane TV drame “Zadruga” već duže vrijeme se svađaju oko toga da se Dalila Dragojević transparentno poigrava sa Stefanom Karićem, unatoč tome što je on okupiran, a ona je do nedavno bila.

snimka zaslona 23

Trenutno je o ovom događaju dodatno razgovarao njegov tata Osman Karić, koji nikada nije imao problema da otvoreno kaže svoje mišljenje o svakom od korisnih osoba.

Na svom Instagram storyju iznio je svoj uvid u priču koju će Dalila pretvoriti u njegovu očekivanu curicu, što nikako nije sjajno:

– Molim vas, nemojte me kontaktirati u DM-u i u komentarima ništa o Stefanu i “tamo okolo” u svjetlu činjenice da mi je to zabavno… Kritičar se boji nadahnutih pojmova i “ima ih kao oslonac” su odvratni i direktni… Pa, vjerujete li da je Stefan bio s Dalilom, onda vam u tom trenutku nije dobro. Svaki pojedinac koji ovako razmišlja, ljubazno se javite u Dom zdravlja i dobit ćete liječenje – pored ostalog sastavio je Osman.

snimka zaslona 24

https://novi.ba/storage/2021/11/30/thumbs/61a632f0-d3d0-4398-8de4-60a90a0a0a64-screenshot-23-690x480.jpg

Dodatni Clanak:

Serija “O klon”, odnosno “Klon”, koja je u našem narodu interpretirana kao “Zabranjena ljubav”, bila je prije 15-ak godina hit u cijelom svijetu, pa tako i u Srbiji. Narativ o mladom momku kojeg je tajno klonirao njegov pomoćni roditelj i koji se do ušiju zaljubio u izvrsnu marokansku damu iz teške obitelji, držao je promatrače prikovanima za male ekrane.

https://novi.ba/storage/2019/10/17/5da85864-e210-4221-b727-5be50a0a0a64-murilo4.jpg

Zabavljač Murilo Benisio (49) dešifrirao je supermuški posao u seriji, ali i još dva, dok se o njegovoj veličanstvenosti općenito govorilo, toliko je nebrojenih pojedinaca ugodnijeg spola “potrgao” njegov stvarni izgled.

Brazilskog zabavljača nismo imali prilike vidjeti u pothvatima koje je oborio nakon prethodno spomenutog serijala, budući da se o njima u našoj zemlji nije komuniciralo, a vidljivo je da se jako promijenio u razdoblju nakon “Klona “ i podržao nešto sasvim drugo.

Murilo često isprobava razne stvari s izgledom, pa prihvaćamo da ne bi napravio gotovo ništa

murilo1

Odlučite sami sviđa li vam se ovaj Lukas, kako se čita ime osobe koju je glumio u “Zabranjena ljubav”.

Murilo ima dvoje djece i bio je zaljubljen u primarnog zabavljača iz spomenute serije.