Balkan news

Pogledajte koje namjernice tjeraju zlo i nesrecu iz kuce

Dajte svom domu veliku i pozitivnu energiju koja će donijeti dobrobit i procvat u obitelj…

Savršeni i oprani podovi nisu samo najidealnija metoda za odlaganje ostataka i mikroba, već osim što stvaraju prekrasnu i zdravu klimu u stanu. Ništa manje značajna je energija kuće, što bi također trebalo povremeno činiti.

To je razlog zašto se zastarjeli običaj čišćenja podova solju uglačao.

To će uzrokovati da talog nestane s poda, ali će također dati pristojan ugođaj prostoriji, posebno pod pretpostavkom da je došlo vrijeme da se u kuću vrati sklad, radost i blagostanje.

– podovi

Iz kojeg razloga bi vam bilo preporučljivo čistiti kuću solju?

Pranje podova s ​​ekspanzijom uobičajene kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuće od nakupljene negativne energije ključno je kada:

Mladi redovito doživljavaju štetne posljedice prehlade;

Neprestano ste mučeni nedostatkom sna ili ste uznemireni snovima;

Sobne biljke se razvijaju neučinkovito ili vene;

Električni strojevi redovito pokvare;

U posljednje vrijeme netko je unutra, prošao dalje u stanu;

Stalno nema dovoljno gotovine;

Stvari naglo nestaju.

Isto tako, idealna je prilika za čišćenje podova solju kada se obiteljska veza između para raspadne, mladi se prestanu pridržavati, kućni ljubimci misle, vijugaju ili vijugaju.

Prije nego što započnete običaj čišćenja podova solju, trebali biste eliminirati smeće i sve besmislene stvari koje guše prostor iz kuće. Prihvaćeno je da stvari koje se ne koriste duže vrijeme crpe lošu energiju. To sprječava blaženstvo i napredak od ulaska u kuću. Dakle, došlo je vrijeme za odlaganje stare odjeće, cipela, polomljenih stvari, poderanih čarapa i tako dalje…

Operite zavjese i prozore – pomoći će vam da pogledate život u posljednje vrijeme i vidite što vam je u blizini neprepoznatljivo.

Očistite pećnicu i dosljedno je održavajte čistom jer prinosi bogatstvo u kući.

Kontinuirano savršen s perspektivom koja podiže, zamišljajući da smećem i zemljom izbacujete bolest, potrebu i neugodnosti iz kuće.

Kućna pravila sa solju:

– kuhinjska sol

U posudu ulijte 10 litara vode i 1 žlicu normalne kuhinjske soli. Zatim, u tom trenutku, otvorite prozore, jer će to osnažiti zamjenu energije: užasna energija izlazi, velika energija ulazi.

Namočite tkaninu i dobro je pritisnite u posudi s vodom i soli, a nakon toga pažljivo obrišite sve površine, na primjer, police, stolove, električne uređaje, brave, ulaze i tako dalje

Posuti posudu s vodom i solju po kući i dobro obrišite podove. U slučaju da imate načina i podne obloge, pospite ih solju, ostavite da odstoji oko 30 minuta i usisajte.

Vodu koju preostali dijelovi u limenci treba proliti u kanalizaciju ili na tlo dalje od kuće.

Kupujte sol koju koristite za čišćenje posebno iz tog razloga i nikada je ne koristite za soljenje hrane.

Nakon čišćenja skinite svu svoju odjeću, operite je i izribajte.

Budite sigurni da će ovaj običaj izbaciti negativnu energiju iz vašeg doma. Pod pretpostavkom da ne možete igrati ovaj običaj iz tjedna u tjedan, radite to iz mjeseca u mjesec. Također možete dodati par kapi svog cijenjenog temeljnog ulja u vodu, skladbu ‘Stil’.

https://novi.ba/storage/2018/08/28/5b850156-c0fc-4299-a36a-08950a0a0a67-podovi.jpg