Balkan news

Pogledajte šta znači crvena tačka kod Indijskih žena

Marija Kulić ne prestaje biti sumorna nakon prevencije njene kćerke Miljane Kulić iz neskriptirane TV dramatizacije “Zadruga 5”.

Tokom dana očekuje se još jedan šok, nakon Miljanine odluke da napusti porodični dom u Nišu i ode u Bosnu sa Lazarom Čolić Zolom. Miljana je napunila samo značajne stvari i krenula put Dervente.

Kako Marija tvrdi, Miljana nakon odbijanja nije tražila kliničku pomoć, ali je njena iscrpljenost jasna.

– Miljana je jedan dan bila posebno kod kuće, a danas je otišla u Zolu u Bosni. Ne mogu a da ne proturječim toj odluci da odem tamo, ali šta bih mogao da vas nagovorim, ne razmišljam o ničemu. Željka me ostavila, on je sa mnom. Miljana je zapanjujuće iscrpljena, nije pronašla način da se odmori dan, odmah je otišla do njega. Nisam mogao reći da li ulazi u “Parove”, nije mi otkrila ništa. Verujem da će 21. septembar otići do skenera i videti koja je moja bolest – rekla je Marija.

U međuvremenu, Miljana se detaljno opisala na povremenom udruženju Instagram, gdje je otvorila još jedan zapis i pokazala da je u Republici Srpskoj.

– U suštini nisam bila spremna, ali ću nakon kratkog vremena biti u potrazi za nečim potencijalno starim, ali zapanjujućim – napisala je Miljana u prikazu fotografije.

Dozvolite nam da vas podsjetimo, Miljani Kulić zabranjeno je snimanje televizijske drame “Zadruga 5”, nakon što je stavila šibicu u Rajski vrt.

Prošli partner je dugo stvarao nerede na imanju, nije učestvovao u emisijama i bojkotovao stvaranje, jer Zola nije ušla u rijaliti, pa je na kraju zapalila vatru, zbog čega joj je zabranjeno. Prema shvatanju koje je podržala na televiziji Pink, kompromitovana je sa kaznom od čak 100.000 eura.