Balkan news

Pogledajte prvi susret Cece i Marije u Zvezdama Granda i njihove prve reakcije kada su se vidjele

U studiju su se na snimanju emisije Zvezda Granda zanimljivo upoznali Marija Šerifović i nova pojedinac iz žirija Ceca Ražnatović.

Ceca je još jedna osoba iz žirija od ove sezone, a na snimanju se pojavila osjećajući se očito, a tijekom okupljanja oprostila se od svojih partnera iz žirija.

Za stolom za kojim sjedi glavni žiri oprostile su se Marija i Ceca, a rasprave nije izostalo.

Prema onome što smo vidjeli, imali su divnu raspravu, a ovo razdoblje glazbenog rivalstva, umjesto blisko Jeleni Karleuši, koja je napustila žiri, Marija će sjediti blizu Cece.

https://novi.ba/storage/2021/09/07/61376bc9-9a40-407b-a946-41af0a0a0a64-ceca-i-marija-serifovic00004-830x0.jpg

https://novi.ba/storage/2021/09/07/61376bd1-11c4-489e-a24f-42740a0a0a64-ceca-i-marija-serifovic00005-830x0.jpg

Dodatni članak:

Aleksandar Milić bio je među onima koji su brzo otišli na snimanje Zvezde Grande. U razgovoru za Kurir otkrio je svoj odnos sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a Marija Šerifović otkrila je da je ovo njezina posljednja sezona u Zvezdi Granda.

– Začudilo me što je Jelena otišla. Moram to reći. Prošla sezona bila je jedna od najgledanijih ikad, imali smo jadno natjecanje, no svi gledaju gdje je bolje – rekao je Mili.

Upitan hoće li propustiti “malu sramotu”, Aleksandar je bio nedvosmislen:

– Ne shvaćam to. Ceca će dodati program na svoj način, s obzirom na sve, trenutno ne mogu reći hoće li to biti prilično, no Jelena se iskreno trudila i bila izvanredna partnerica – smatra.

U kakvom je odnosu s Ražnatovićem?

– Dosljedno smo u sličnom odnosu. Ceca i ja napravili smo dvadeset godina njezine profesije, devet zbirki, mnogo arena. Od 1995. do danas melodije ne prolaze, melodije zapravo rade.

Marija Šerifović skrenula je pozornost na to da joj je ovo posljednja sezona u Zvezdi Granda.

– Uložit ću hrabar napor da i ove godine moj konkurent postane pobjednik i da se s tri krune oprostim od oporbe. Znatno više. Ceco, trebali bismo ograničiti. Pozvao sam je, poznajemo se i poštujemo. Nemamo maglovitu ideju jedno o drugome sve ok, potajno, nemam pojma kako će se prilagoditi ovoj bjesomučnosti – rekla je Marija.

2705981-zvezde-granda-ff