Balkan news

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Katarine Grujić, mlada se nije pojavila u vjenčanici

Katarina Grujić udala se danas za svog životnog partnera Marka Gobeljića.

Umjetnica i nogometaš zakleli su se na beskrajnu ljubav pred najbližom rodbinom i pratiocima. Kako Kurir otkriva, veliki je festival odgođen za sljedeću godinu.

Iza toga stoji nekoliko svrha, ponajviše zbog okolnosti s Covidom i trudnoće u kojoj je Katarina.

Za najradosniji dan u životu, vokalistica nije odabrala konvencionalnu bijelu vjenčanicu, već je odabrala botaničku haljinu srednjih godina s dugim rukavima i otvorenim leđima. Vidite da se radi o svadbenom veselju na fotografijama s festivala, koje vam donosimo samo ispod, a na kojima je prikazana dama i sretnik s vjenčanicama na rukama.

Posjetitelje je angažirala Katarinina draga suputnica i partnerica Andreana Čekić, koja ni ovaj put nije zanemarila pjevanje na privatnom festivalu svoje dugogodišnje družice.

Podsjetimo, nakon duže zabave i ugodnog odnosa, nogometaš Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom lipnja.

Tada je, u tom trenutku, dodatno, s najbližim krugovima, Katarina rekla “da”, dok je bila na koljenima i držala se za glavu, ne prihvaćajući ono što se događa.

U posljednje se vrijeme u javnosti pojavila vijest da je umjetnica trudna, no zasad to ne bi htjela potvrditi. Trenutno je navodno u 6. mjesecu trudnoće, što se može izvesti iz njezina želuca, što više ne može i ne pokušava se udaljiti od općeg društva.

Trudna pjevačica i nogometaš odlučila se na tajni način vezati u najuži krug obitelji, a cijela je funkcija preuzela vlasništvo Nataše Bekvalac.

Imovina Nataše Bekvalac s raskošnim imanjem nalazi se u Chennaiju, a Bekvalac je započeo zakup vlastelinstva tijekom krune. Kako su mediji nedavno sastavili, zakup ovog vlastelinstva iznosi oko 700 eura dnevno.

2211781-screenshot-19-ff

https://novi.ba/storage/2021/08/30/thumbs/612d06d8-d704-4cd8-8977-35280a0a0a64-2695939-katarina-grujic-4-ff-previewOrg.jpg