Balkan news

Pogledajte efekat kada stavite tabletu za pranje suđa u mašinu za veš

Danas ne možemo zamisliti postojanje bez perilice rublja. U svakom slučaju, redovito se ne sjećamo da je perilicama rublja dodatno potrebno povremeno čišćenje.

U slučaju da iz uređaja osjetite neugodan miris, idealna je prilika da primijenite jednu nevjerojatnu akciju.

Najučinkovitija metoda za buđenje

Iznad svega, zapravo pogledajte kanal i očistite ga u slučaju da je neuredan, kako biste se suzdržali od zaustavljanja i poplave.

Zatim, u tom trenutku, uzmite jednu tabletu koju obično stavljate u perilicu posuđa, stavite je u pretinac gdje odlazi prašak za pranje rublja.

Postavite softverskog inženjera na 60 stupnjeva, a zatim pustite da nepopunjeni stroj odradi jedan ciklus. Ishodi su nevjerojatni! Unutar stroja će se konzumirano očistiti, a neugodan miris će nestati.

Dodatni članak:

Pogledajte kako izgleda prirodno lijepa žena

 

Bivša manekenka i sudionica Survivora, izgleda savršeno bez ijednog grama šminke

Bojani Barović (38) ljepota je otvorila vrata manekenstvu, ali i novinarstvu, glumi i glazbi.

Kao 14-godišnjakinja ušla je u svijet mode koji joj je u godinama koje su uslijedile osigurao život diljem Europe, kao i u Aziji i Americi, gdje je odlazila na satove glume i igrala ulogu u tamošnja serija.

 

Krasila je naslovnice brojnih modnih časopisa i bila zaštitno lice mnogih marki, a njezino sudjelovanje u reality showu “Surviver” ostalo je znak susreta s pjevačem Nikolom Rokvićem, s kojim se kasnije udala i osnovala obitelj.

Bojana je također jako svjesna svoje ljepote pa joj nije problem snimiti fotografije bez šminke i objaviti fotografiju bez obrade u Photoshopu, što je nedavno i učinila na Instagramu.

– Da mogu birati, to bi bilo – bez filtera, bez šminke, izdanje za plažu i život na plaži zauvijek – rekao je Barović.