Balkan news

Pogledajte kako sada izgleda Sandra Rešić

Dosadašnja članica Zadruge i vokalistkinja Sandra Rešić zadivila je sve pristalice svojom najnovijom izjavom.

Očigledno je da je Sandra Resila odlučila razviti usne:

– Kad zanimljivo sifnem usta – napisala je Sandra u prikazu fotografije koju je objavila na svojoj priči na Instagramu.

Budući da je izuzetno zadovoljan kako izgledaju, umjetnik se pohvalio i objavio drugu fotografiju:

– Da se malo više veselim – napisala je u sljedećem postu Sandra Rešić.

zsxk9kpturbxy8znzvknjfmmmu1zjhmywuznwqymwyyzdmyogu3y2q2zi5qcgeqgaewbq

visk9kpturbxy9jnjllzddjztqwmta1ntbjntc4mwm3zdbmyjkzyjm5zs5wbmeqgaewbq

Dodatni članak:

Dr. Michael Mosley otkriva plan prehrane s kojim ćete u tri tjedna izgubiti 5 do 10 kilograma. Osim što se brzo mršavite, nikada nećete imati osjećaj žudnje.

Režim prehrane, nazvan Fast-800, postao je pravi hit. Tijekom ove rutine prehrane morate dosljedno unositi 800 kalorija, međutim bavite se vrstom hrane.

Upute za uvjeravanje sebe da vježbate

Stručnjak je za Daily Mail rekao: “Držite se scenarija i za tri tjedna ćete vidjeti izniman kontrast. Bez obzira na ograničenje kalorija, morate se pridržavati još nekoliko smjernica. Vrsta hrane koju odaberete je kritična.”

Olakšati

Jeste li shvatili da je značajan broj nas u stalnom stanju nedostatka hidratacije, potpuno neinformirani o opasnostima po dobrobit koje ona donosi? U slučaju da ne unosite dovoljno vode u tijelo, bit ćete sporiji, lijeniji, a osjećaj žudnje će se sve češće događati.

Zadovoljavajući unos tekućine pomoći će dulje zadržati osjećaj sitosti.

Masti

Sve do ovog trenutka bili smo obaviješteni da, pod pretpostavkom da se moramo mršaviti, moramo izbjegavati masnoće, pa je sukladno tome i prehrambeno poslovanje nudilo opseg dijetalnih izvora hrane. Bez obzira na to, težina se stalno povećava. Istina je da prihvatljive masti nisu protivnik mladog djeteta. Bogate mono masti ugušuju žudnju, ometajući brzinu pražnjenja želuca. Da biste se više osjećali sitima, birajte maslinovo ulje, orahe, glatku ribu i uz malo suzdržanih mliječnih proizvoda.

Pramenovi

Crijeva će raditi predvidljivo u slučaju da unesete dovoljno vlakana. Osim što pomažu u zaštiti rada utrobe, oni dodatno utječu na bolji način razmišljanja. Štoviše, vlakna isporučuju tvar zvanu “PII” koja smanjuje glad. Sve zajedno kako vas glad ne bi nadvladala, neka vam večere budu bogate novim povrćem, cjelovitim žitaricama i povrćem.