Balkan news

Pogledajte ove frizure i pronađite sebe, one govore ko smo zapravo mi

Naše sklonosti govore tonu o nama, tako da i frizura koju svakodnevno nosimo otkriva velike i strašne strane naše osobe.

Kosa može reći puno o svojim vlasnicima.

 

Šišanje 1

Kao iskrena osoba, izuzetno otvorena za nove informacije i susrete. Jednostavno tražite pozitivno kod pojedinaca, pa ste šokantno često frustrirani zbog drugih. Samouvjerena osoba na temeljnoj razini i nepatvoreni pozitivist – to je, bez sumnje, stvarnost u vezi s vama!

Šišanje 2

Dama pozitivna prema sebi, koja uopće nije nadahnuta ili povrijeđena glupom analizom drugih. Ne trebate se zamarati ogromnim brojem pratitelja, no to je razlog što u očima javnosti o vama misle kao o najnepokolebljivijem pratitelju. Pokušajte ne prestati puniti energiju, drugi!

Šišanje 3

Od samog početka čini se da ste izuzetno zadovoljni. U svakom slučaju, kako bi čovjek koji žuri za postizanjem svakog od definiranih ciljeva mogao djelovati, previdjevši iscrpljujuće priče “ni o čemu”? Navikli ste sve postizati sami, i ne trebate se zamarati uz pomoć drugih.

Frizura 4

Za pojedince koji nemaju nikakvog poznanstva s vama, vi ste dama heroj, a za pojedince u vašoj blizini – nježni i podbuhli. Neprestano ste za iskrenost i iskrenost. Nitko vas ne može krivo uputiti, prenose mediji.

Frizura 5

Vi ste inovativni pojedinac s bogatim unutarnjim svijetom. Iscrpljujući posao nije za vas: živite od izrade i inovativnosti.

Frizura 6

S vremena na vrijeme vas muči vlastita transparentnost, ali vi ste jedna od onih osoba koje su neprestano spremne pomoći, čak i autsajderima.

Frizura 7

Pristojna ste publika i gledatelj. Pripazite na svaki naizgled beznačajan detalj, to je ono što vam pomaže u tome što ste pionir.

Frizura 8

Brojni pojedinci vjeruju da staloženijeg pojedinca nije moguće pronaći, ali ipak bi trebali učiniti sve što je potrebno da vas ne izlude. Neće im biti dobro! U osnovi, ne može svaka osoba izdržati takav presing faktor žustrosti.

536918-screenshot-5-f