Balkan news

Pogledajte Miu Borisavljević u 9 mjesecu tudnoće, otkrila je tačan termin porođaja

Mia Borisavljević i njen značajni Bojan Grujić uskoro će se pretvoriti u čuvare druge mlade dame, a vokalist se trudi.

Mia je sada podijelila fotografiju na svom Instagram profilu u 10. mjesecu trudnoće.

– Beko, vidimo se za nedelju dana – napisao je umetnik na portretu fotografije.

 

Dodatni članak:

Lepa Brena i Saša Popović napravili su veliki festival koji nastavlja veče povodom događaja “Amazing”, a vokal se sada izjasnio o tom događaju.

Brena je skrenula pažnju da su očekivali da će sa svojim partnerima i suputnicima otisnuti dvadeset godina efikasnog rada u “Great”.

– “Odličan” je bio naš mladić kojeg smo jako dugo odgajali. Uspjeli smo svojom inovativnošću, marljivim i teškim radom i s tonom naklonosti. Naši funkcionalni pojedinci su neophodni za tu grupu i oni imaju pravo posvetiti im se jedne večeri svojom predanošću i predanim radom. Bili su naše zvijezde prošle večeri. Zajedno smo pjevali, malo plakali … bilo je živo i oduševljeno. Lako obrazloženje bilo je – “Hvala vam na ovoliko godina” – rekla je Brena za “Blic” i dodala:

– Bez obzira na način na koji smo prodali “Nevjerovatno”, stalno ćemo biti dio te priče, jer smo ograničeni na pojedince, srodstva, sjećanja. Počinjemo s nekim drugim poslom, ali ipak “nevjerojatan” smatrat ću naš dom tamo gdje smo stalno dobrodošli.

Dozvolite da vas podsjetimo, kako se procjenjuje, Brena i Popović prodali su “Stupendous” za 30 miliona eura.

Festival je održan sinoć u prestoničkom kafiću, gde su domaćini bile Sanja Kužet, vokalistice Aleksandra Prijović i Milica Todorović, tvorac “Grande” Žika Jakšić, umetnik društva Aco Pejović, imaju Voju Nedeljkovića, umetnike Mariju Šerifović i Džejlu Ramović , šampion “Zvezde Granda” Mahir Mulalić, prethodni teniser Slobodan Boba Živojinović i brojni drugi.