Balkan news

Pogledajte kako je Miljana Kulič izgledala prije nego nšto je postala rijaliti zvijezda

Miljana Kulić trenutno je najcjenjenija članica realityja. Watchers su je upoznali 2015. godine kada se pojavila u nenapisanoj TV drami “Maldivi”, usprkos tome, čak i prije nego što je postala popularna, svojom je pojavom izazvala da primijeti samu sebe.

Miljana se tijekom godina mijenjala sudjelujući u istinskim emisijama. Nadalje, i danas izgleda znatno drugačije, jer se udebljala i radikalno skratila kosu.

Miljanina fotografija iz njezinih mlađih dana izronila je na otvorenom i ostavila brojne u zaprepaštenju.

Na njemu je s bivšim, i to velikom količinom šminke, koja je, kako se vidi, ostala na usnama tadašnjeg Miljaninog ljepotice.

Kulić je trenutno u neceriranoj TV drami “Zadruga”.

https://novi.ba/storage/2021/06/07/60be1de9-ea20-47d8-b6ca-7c9e0a0a0a64-miljana1-zqo.jpg

https://novi.ba/storage/2021/06/07/60be1def-de58-40a1-ab0e-7c8b0a0a0a64-omiljn-r7a.jpg

 

Dodatni članak:

Pogledajte na koji način i kako brzo otkriti dali kupujete pravi med ili lažnjak

 

U posljednje vrijeme u sve većoj mjeri navodni “krivotvoreni” nektari mogu se naći na sniženju, tj. Predmeti koji usamljeni podsjećaju na “istinske”, no zapravo su napravljeni od šećera i nemaju nikakva “obnavljajuća” svojstva.

Kako percipirati pravi nektar u trgovini? Postoji li neki način, neki test koji će nam otkriti da je predmet koji kupujemo redovan?

Hristina Lazarević, magistar farmacije, odgovorila je na ovaj upit.

“U trenutku kada ste u trgovini, u osnovi možete okrenuti posudu s nektarom. U trenutku kada to učinite, zračni džep će vam dati ideju da se kreće prema gore, to je marker da je nektar zaista redovit i istinski iskren. U slučaju da zapravo nije, cjelokupna svota odmah bi potonula u bazu i ne bi bilo zračnog džepa koji je obično kruškastog oblika “, kaže Hristina, dodajući da je ovaj test legitiman za svaki vrsta nektara.

Za pojedince je važno razdvojiti se, kaže Hristina, i da nektar nije lijek, ali se može koristiti kao pomoćni lijek. Sadrži tonu hranjivih sastojaka. 37 minerala, tona kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, cinka i mnogo pomaže našem tijelu kako za poboljšanje, tako i za brigu o dobrobiti.