Balkan news

Pogledajte kako izgleda suprug od Jane krila ga je od javnosti 25 god

Vokalistkinja Jana Todorović, čije je pravo ime zaista Dragana, smatra se možda najtraženijim umetnicama tamo.

Radila je i nastupala prilično dugo, a kako je rekla u emisiji “Amiji Show”, odlučila je promijeniti ime kada se pojavila na našoj pop sceni s obrazloženjem da su u to vrijeme postojale brojne ogromne zvijezde koja je imala slično ime kao ona.

Vokalist je prilično dugo priznao da joj nije bilo nimalo jednostavno postići ono što je trenutno, a njezini su ljudi čak trebali ponuditi radno vozilo za snimanje melodije.

Bez obzira na to, njen život se potpuno promenio kada je upoznala svog sadašnjeg supružnika Ivana Todorovića. Kao što je Jana neprestano privlačila pažnju, on je bio osoba koja joj je pomogla tonu i pokušala pokazati svijetu svoju sposobnost. Njih dvoje su spojeni jako dugo, privezani 1995. godine, a 2006. Jana je začela potomstvo u Las Vegasu i rodila svoje prvo dijete – djevojčicu kojoj su dali ime Kristina Julien.

Ono što je intrigantno je način na koji se Janinom privatnom životu nikada nisu pridružile sramote i da ona istinski cijeni prijateljski brak i opravdanje koje će biti to što svoju djevojku i supružnika ne naglašava usred bijela dana.

Oboje su odnedavno odlučili da ubodu u ugostiteljstvo, pa su otvorili trpezariju u Beogradu, a vokal, koji je ukrašen normalnim zavojima, nastupa četiri dana svake nedelje i ne planira da stane.

33333-1000x0

 

webp-net-resizeimage-7-1000x0